Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hajcsattok FC tilamas sc
hcs_d Tactiek Kl
38% Balbezit 62%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 48.2
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen solide
slecht Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Sənani verovert de bal door een tackle van achteren. Sənani geeft een lange en hoge pass. Sculli heeft problemen om de bal te vangen. Sculli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajcsattok FC - tilamas sc 0:1

25e minuut.
Chitiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitiva geeft de bal voor. Stoian geeft de bal voor. Sculli rent richting de bal. Sculli schiet op doel. Futó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Salle rent richting de bal. Novelli verovert de bal door een tackle van achteren. Vékey begaat een overtreding. Novelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Biaram zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Futó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Salle rent richting de bal. Biaram onderschept slim de pass. Erdős bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram onderschept slim de pass. Biaram geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Futó met een sublieme pass. Salle is nu in balbezit. Salle passt de bal met de wreef. Béres bereikt de bal nog maar net als eerste. Béres schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Vékey is nu in balbezit. Arango García bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango García probeert naar een medespeler te passen. Sculli rent richting de bal. Sculli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajcsattok FC 74%, tilamas sc 26%.
Hajcsattok FC - tilamas sc 0:1

56e minuut.
Novelli heeft problemen om de bal te vangen. Novelli geeft een lange en hoge pass. Daar is Sculli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sculli draait met de bal, schiet en ... Futó maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajcsattok FC - tilamas sc 0:2

59e minuut.
Sənani verovert de bal door een tackle van achteren. Mefikowicz is nu in balbezit. Mefikowicz passt de bal zonder na te denken. Vojković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojković geeft de bal voor. Futó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sculli is nu in balbezit. Sculli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajcsattok FC - tilamas sc 0:3

60e minuut.
Béres verovert de bal door een tackle van achteren. Salle rent richting de bal. Béres is nu in balbezit. Salle rent richting de bal. Salle haalt uit met een fantastische trap. Staš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Bukta rent richting de bal. Sculli verovert de bal door een tackle van achteren. Vékey is nu in balbezit. Sculli verovert de bal door een tackle van achteren. Sculli schiet op doel. Futó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Arango García zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bellisario bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellisario geeft de bal voor. Groszmann kopt de bal weg. Daar is Csirik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Csirik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellisario verovert de bal door een tackle van achteren. Bellisario probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sculli de bal. Sculli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Talapa is nu in balbezit. Vojković begaat een overtreding. Talapa raakt geblesseerd tijdens het duel. Talapa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. van Reenen kopt de bal weg. Bellisario probeert naar een medespeler te passen. Sculli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sculli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Novelli geeft een hoge lob. Wennman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sculli onderschept slim de pass. Sculli schiet op doel. Futó maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajcsattok FC - tilamas sc 0:4

86e minuut.
Biaram passt de bal met de wreef. Novelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Novelli met een sublieme pass. Sculli rent richting de bal. Sculli haalt uit met een fantastische trap. Futó bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajcsattok FC 66%, tilamas sc 34%.
Hajcsattok FC - tilamas sc 0:4