Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:28
  • Competitiewedstrijd: Megye I.13
  • Stadion: DATE LA Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2905
DATE LA Csalamádé Fc
433 Tactiek Legújabb
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
32.2 gemiddelde waardering 35.8
goed Schieten solide
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


2e minuut.
Gobbi rent richting de bal. Ciorbea verovert de bal door een tackle van achteren. Ciorbea speelt de bal door. Dursi probeert de bal met de borst te controleren. Dursi schiet op doel. Petró probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Petró probeert naar een medespeler te passen. Szabados kopt de bal weg. Klungelig pakt Szücs de bal. Dursi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dursi schiet op doel. Petró kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Csonka geeft een lange en hoge pass. Oláh kan de bal niet met de borst controleren. Jäkl verovert de bal door een tackle van achteren. Jäkl geeft de bal voor. Dursi rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Szücs onderschept slim de pass. Szücs geeft een lange en hoge pass. Orth probeert de bal aan de voet te houden. Vieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieri haalt uit met een fantastische trap. Sebes bokst de bal weg. Egerszegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Egerszegi schiet op doel. Sebes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Piga rent richting de bal. Egerszegi verovert de bal door een tackle van achteren. Egerszegi speelt de bal door. Vieri rent richting de bal. Vieri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Dékány rent richting de bal. Dékány passt de bal met de wreef. Vieri is nu in balbezit. Vieri haalt uit met een fantastische trap. Sebes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DATE LA - Csalamádé Fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DATE LA 56%, Csalamádé Fc 44%.
DATE LA - Csalamádé Fc 1:0

47e minuut.
Piga geeft een lange en hoge pass. Jäkl probeert de bal met de borst te controleren. Maurer probeert naar een medespeler te passen. Oláh bereikt de bal nog maar net als eerste. Oláh geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dékány kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Szücs heeft problemen om de bal te vangen. Plókai bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Szücs zijn tegenspeler op de grond. Szücs krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Jäkl rent richting de bal. Jäkl passt de bal met de wreef. Daar is Dursi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dursi schiet op doel. Petró maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DATE LA - Csalamádé Fc 1:1

66e minuut.
Morvay rent richting de bal. Morvay geeft de bal voor. Orth rent richting de bal. Vieri verovert de bal door een tackle van achteren. Vieri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Ciorbea onderschept slim de pass. Daar is Dursi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciorbea is nu in balbezit. Ciorbea draait met de bal, schiet en ... Petró maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DATE LA - Csalamádé Fc 1:2

70e minuut.
Egerszegi met een sublieme pass. Maurer is nu in balbezit. Jäkl verovert de bal door een tackle van achteren. Jäkl passt de bal zonder na te denken. Ciorbea rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dursi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dursi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DATE LA - Csalamádé Fc 1:3

73e minuut.
Morvay bereikt de bal nog maar net als eerste. Plókai verovert de bal door een tackle van achteren. Plókai probeert naar een medespeler te passen. Dursi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dursi draait met de bal, schiet en ... Petró bokst de bal weg.

76e minuut.
Szabados probeert naar een medespeler te passen. Ciorbea heeft problemen om de bal te vangen. Ciorbea met een sublieme pass. Dursi rent richting de bal. Dursi haalt uit met een fantastische trap. Petró bokst de bal weg.

79e minuut.
Gobbi geeft de bal voor. Egerszegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieri rent richting de bal. Vieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DATE LA - Csalamádé Fc 2:3

83e minuut.
Csonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dursi onderschept slim de pass. Ciorbea is nu in balbezit. Ciorbea haalt uit met een fantastische trap. Petró maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DATE LA - Csalamádé Fc 2:4

88e minuut.
Szücs geeft een hoge lob. Zámbó kopt de bal weg. Daar is Csonka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dursi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dursi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Szabados bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabados met een sublieme pass. Dursi is nu in balbezit. Dursi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DATE LA 57%, Csalamádé Fc 43%.
DATE LA - Csalamádé Fc 2:4