Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:28
  • Competitiewedstrijd: Megye I.13
  • Stadion: Ance1984 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2937
Ferencváros. Sásd VSK
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 37.6
average Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Vecsei onderschept slim de pass. Vecsei met een sublieme pass. Beray is nu in balbezit. Beray draait met de bal, schiet en ... Frątczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencváros. - Sásd VSK 0:1

10e minuut.
Klungelig pakt Menezes de bal. Vecsei verovert de bal door een tackle van achteren. Vecsei probeert naar een medespeler te passen. Beray rent richting de bal. Beray schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Daar is Delannoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topčagić rent richting de bal. Topčagić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Erőss de bal onder controle te krijgen. Buendía werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cachev zal de hoekschop nemen. Cugowski geeft een hoge lob. Vecsei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Menezes geeft een hoge lob. Buendía bokst de bal weg. Rymuza rent richting de bal. Rymuza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ferencváros. - Sásd VSK 1:1

24e minuut.
Delannoy onderschept slim de pass. Vecsei bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecsei passt de bal zonder na te denken. Beray rent richting de bal. Beray haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Beray de bal onder controle te krijgen. Menezes bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecsei bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Delannoy onderschept slim de pass. Delannoy passt de bal in één keer door. Gorzelak heeft problemen om de bal te vangen. Delannoy is nu in balbezit. Delannoy geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Gorzelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecsei onderschept slim de pass. Vecsei passt de bal zonder na te denken. Beray is nu in balbezit. Beray schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado passt de bal met de wreef. Beray rent richting de bal. Beray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencváros. - Sásd VSK 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferencváros. 66%, Sásd VSK 34%.
Ferencváros. - Sásd VSK 1:2

46e minuut.
Cugowski is nu in balbezit. Delannoy rent richting de bal. Topčagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymuza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Ormos passt de bal met de wreef. Vecsei is nu in balbezit. Vecsei passt de bal zonder na te denken. Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Carpun speelt de bal door. Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguiar passt de bal met de wreef. Beray rent richting de bal. Beray haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Beray probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carpun rent richting de bal. Carpun passt de bal in één keer door. Vilela heeft problemen om de bal te vangen. Beray is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ormos met de inworp. Carpun bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpun geeft de bal voor. Beray krijgt zijn hoofd ertegen. Frątczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferencváros. 61%, Sásd VSK 39%.
Ferencváros. - Sásd VSK 1:2