Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Csalamádé Fc tilamas sc
Legújabb Tactiek Kl
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 49.5
good Schieten very good
adequate Passen solid
adequate Verdedigen very good


10e minuut.
Vojković kan de bal niet met de borst controleren. Szabados bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szabados wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sebes trapt de bal weg van het doel. Ciorbea kopt de bal weg. Dursi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dursi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Arango García zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piga is nu in balbezit. Piga passt de bal zonder na te denken. Vojković rent richting de bal. Vojković geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Bellisario is nu in balbezit. Bellisario passt de bal in één keer door. Orth rent richting de bal. Sculli verovert de bal door een tackle van achteren. Sculli haalt uit met een fantastische trap. Sebes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Csala bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojković onderschept slim de pass. Vojković passt de bal zonder na te denken. Sculli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sculli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Csalamádé Fc - tilamas sc 0:1

36e minuut.
Biaram verovert de bal door een tackle van achteren. Biaram met een sublieme pass. Arango García is nu in balbezit. Arango García geeft een hoge lob. Sculli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Vojković geeft een hoge lob. Novelli rent richting de bal. Novelli geeft een hoge lob. Sculli heeft problemen om de bal te vangen. Sculli draait met de bal, schiet en ... Sebes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csalamádé Fc 65%, tilamas sc 35%.
Csalamádé Fc - tilamas sc 0:1

49e minuut.
Vojković probeert naar een medespeler te passen. Bellisario bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellisario met een sublieme pass. Sculli rent richting de bal. Sculli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Sculli bereikt de bal nog maar net als eerste. Polonkai geeft een hoge lob. Inworp. Novelli met een snelle inworp. Vojković geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Csalamádé Fc - tilamas sc 0:2

51e minuut.
Ciorbea heeft problemen om de bal te vangen. Vojković verovert de bal door een tackle van achteren. Vojković passt de bal zonder na te denken. Sculli rent richting de bal. Sculli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Bellisario bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellisario geeft een hoge lob. Vojković rent richting de bal. Vojković geeft de bal voor. Sculli krijgt zijn hoofd ertegen. Sebes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Biaram speelt de bal door. Vojković speelt de bal door. Sculli rent richting de bal. Sculli haalt uit met een fantastische trap. Sebes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csalamádé Fc - tilamas sc 0:3

61e minuut.
Mefikowicz passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jäkl met de inworp. Ciorbea is nu in balbezit. Ciorbea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Csalamádé Fc - tilamas sc 1:3

63e minuut.
Zámbó zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Novelli rent richting de bal. Novelli geeft de bal voor. Sculli rent richting de bal. Sculli schiet op doel. Sebes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Biaram met een sublieme pass. Vojković rent richting de bal. Vojković probeert naar een medespeler te passen. Sculli is nu in balbezit. Sculli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Biaram geeft de bal voor. Bellisario rent richting de bal. Csala legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bellisario is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sculli neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Csalamádé Fc - tilamas sc 1:4

78e minuut.
Sculli verovert de bal door een tackle van achteren. Vojković is nu in balbezit. Sculli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sculli schiet op doel. Polonkai probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Szabados rent richting de bal. Stoian onderschept slim de pass. Stoian probeert naar een medespeler te passen. Sculli is nu in balbezit. Sculli schiet op doel. Sebes bokst de bal weg.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bellisario met de inworp. Orth rent richting de bal. Vojković verovert de bal door een tackle van achteren. Vojković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Szabados geeft de bal voor. Sənani kopt de bal weg. Klungelig pakt Biaram de bal. Ciorbea rent richting de bal. Ciorbea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Bellisario geeft de bal voor. Klungelig pakt Orth de bal. Sculli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sculli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Csalamádé Fc - tilamas sc 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csalamádé Fc 70%, tilamas sc 30%.
Csalamádé Fc - tilamas sc 1:5