Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:27
  • Competitiewedstrijd: Megye I.13
  • Stadion: Sásd VSK Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 1679
Sásd VSK Hroowe Seith FC
Normal Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 18.6
goed Schieten slecht
redelijk Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


5e minuut.
Delannoy geeft een hoge lob. Carpun met een sublieme pass. Beray rent richting de bal. Beray draait met de bal, schiet en ... Együd probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásd VSK - Hroowe Seith FC 1:0

8e minuut.
Niemiaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemiaho geeft de bal voor. Klungelig pakt Pandur de bal. Beray rent richting de bal. Beray draait met de bal, schiet en ... Együd kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Beray is nu in balbezit. Beray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sásd VSK - Hroowe Seith FC 2:0

15e minuut.
Ormos kopt de bal weg. Carpun heeft problemen om de bal te vangen. Carpun probeert naar een medespeler te passen. Beray rent richting de bal. Beray haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Vecsei bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecsei probeert naar een medespeler te passen. Beray is nu in balbezit. Beray haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Harangi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Carpun geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Vecsei onderschept slim de pass. Vecsei met een sublieme pass. Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásd VSK - Hroowe Seith FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sásd VSK 38%, Hroowe Seith FC 62%.
Sásd VSK - Hroowe Seith FC 3:0

47e minuut.
Pandur heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Ormos met de inworp. Carpun is nu in balbezit. Carpun geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Beray is nu in balbezit. Beray haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásd VSK - Hroowe Seith FC 4:0

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Erőss met een harde bal richting middenveld. Delannoy kopt de bal weg. Niemiaho rent richting de bal. Niemiaho geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kállai speelt de bal door. Horváth heeft problemen om de bal te vangen. Aguiar rent richting de bal. Horváth verovert de bal door een tackle van achteren. Horváth draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Pandur geeft de bal voor. Ormos rent richting de bal. Ormos geeft de bal voor. Beray is nu in balbezit. Beray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásd VSK - Hroowe Seith FC 5:0

85e minuut.
Kállai verovert de bal door een tackle van achteren. Kállai speelt de bal door. Delgado met een sublieme pass. Carpun is nu in balbezit. Carpun geeft een lange en hoge pass. Együd verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sásd VSK - Hroowe Seith FC 6:0

86e minuut.
Cugowski geeft de bal voor. Inworp. Hegyháti met een snelle inworp. Klungelig pakt Horváth de bal. Horváth geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sásd VSK 38%, Hroowe Seith FC 62%.
Sásd VSK - Hroowe Seith FC 6:0