Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dartoniták Hörökopter FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 23.8
slecht Schieten matig
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


7e minuut.
Szucki passt de bal zonder na te denken. Kapka is nu in balbezit. Dugalits onderschept slim de pass. Szucki onderschept slim de pass. Szucki draait met de bal, schiet en ... Váraljai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Szucki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

22e minuut.
Klungelig pakt Sztankay de bal. Nógrádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nógrádi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kapka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Klungelig pakt Harsányi de bal. Lixăndroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Lixăndroiu met een sublieme pass. Kapka is nu in balbezit. Kapka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Hemrich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nógrádi rent richting de bal. Nógrádi geeft de bal voor. Kapka springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dartoniták - Hörökopter FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dartoniták 63%, Hörökopter FC 37%.
Dartoniták - Hörökopter FC 0:1

65e minuut.
Tischler geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zele met een snelle inworp. Sztankay bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztankay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Csáky is nu in balbezit. Bacca rent richting de bal. Sztankay begaat een overtreding. Sztankay krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Bacca onderschept slim de pass. Bacca probeert naar een medespeler te passen. Kapka is nu in balbezit. Kapka draait met de bal, schiet en ... Váraljai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dartoniták - Hörökopter FC 0:2

80e minuut.
Sztankay rent richting de bal. Nógrádi verovert de bal door een tackle van achteren. Nógrádi probeert naar een medespeler te passen. Zsembery is nu in balbezit. Zsembery haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Harsányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lixăndroiu geeft een lange en hoge pass. Schuster is nu in balbezit. Kapka is nu in balbezit. Kapka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dartoniták 39%, Hörökopter FC 61%.
Dartoniták - Hörökopter FC 0:2