Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpia Úszók Fox Postmans
Normal Tactiek Alap
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 21.2
weak Schieten average
weak Passen weak
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Bohár heeft problemen om de bal te vangen. Szőnyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Révay verovert de bal door een tackle van achteren. Révay haalt uit met een fantastische trap. Szász probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Úszók - Fox Postmans 0:1

5e minuut.
Szőnyi met een sublieme pass. Klungelig pakt Bohár de bal. Ürmösi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohár verovert de bal door een tackle van achteren. Bohár haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olimpia Úszók - Fox Postmans 1:1

11e minuut.
Lorán is nu in balbezit. Szőnyi verovert de bal door een tackle van achteren. Bohár bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőnyi rent richting de bal. Szőnyi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Soltész kopt de bal weg. Ráth heeft problemen om de bal te vangen. Révay bereikt de bal nog maar net als eerste. Révay haalt uit met een fantastische trap. Paal!

16e minuut.
Szőnyi rent richting de bal. Szőnyi geeft een hoge lob. Daar is Hajba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bohár is nu in balbezit. Bohár draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Úszók - Fox Postmans 2:1

21e minuut.
Soltész is nu in balbezit. Soltész geeft de bal voor. Szász speelt de bal door. Bohár bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohár schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Hernádi probeert de bal aan de voet te houden. Urbán is nu in balbezit. Dióssy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Urbán is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Urbán zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Szamosi rent richting de bal. Révay rent richting de bal. Aranyos verovert de bal door een tackle van achteren. Szamosi onderschept slim de pass. Szamosi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kóczián bereikt de bal nog maar net als eerste. Kóczián passt de bal zonder na te denken. Révay bereikt de bal nog maar net als eerste. Révay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olimpia Úszók - Fox Postmans 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Úszók 56%, Fox Postmans 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olimpia Úszók - Fox Postmans 2:2

71e minuut.
Urbán onderschept slim de pass. Urbán geeft een hoge lob. Szamosi kopt de bal weg. Révay is nu in balbezit. Révay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Dékány bereikt de bal nog maar net als eerste. Payer probeert naar een medespeler te passen. Bohár rent richting de bal. Bohár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Úszók - Fox Postmans 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Úszók 48%, Fox Postmans 52%.
Olimpia Úszók - Fox Postmans 3:2