Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tilamas sc DATE LA
Kl Tactiek 433
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 31.8
very good Schieten average
very good Passen adequate
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Na een snelle pass probeert Arango García de bal onder controle te krijgen. Salmelainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmelainen passt de bal in één keer door. Sculli rent richting de bal. Sculli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Arango García geeft een hoge lob. Sculli heeft problemen om de bal te vangen. Csonka rent richting de bal. Sculli onderschept slim de pass. Sculli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Salmelainen geeft een lange en hoge pass. Sculli heeft problemen om de bal te vangen. Csonka is nu in balbezit. Sculli verovert de bal door een tackle van achteren. Sculli draait met de bal, schiet en ... Petró bokst de bal weg.

11e minuut.
Szücs met de inworp. Morvay is nu in balbezit. Bellisario begaat een overtreding. Bellisario krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Sənani geeft een lange en hoge pass. Sculli bereikt de bal nog maar net als eerste. Csonka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sculli raakt geblesseerd tijdens het duel. Sculli legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Petró kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Sculli onderschept slim de pass. Salmelainen heeft problemen om de bal te vangen. Sculli rent richting de bal. Sculli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tilamas sc - DATE LA 1:0

17e minuut.
Csonka geeft een hoge lob. Vojković rent richting de bal. Vojković speelt de bal door. Sculli rent richting de bal. Sculli schiet op doel. Petró bokst de bal weg.

20e minuut.
Szücs heeft problemen om de bal te vangen. Arango García rent richting de bal. Szücs begaat een overtreding. Arango García raakt geblesseerd tijdens het duel. Biaram zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Petró probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sculli heeft problemen om de bal te vangen. Sculli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tilamas sc - DATE LA 2:0

21e minuut.
Salmelainen onderschept slim de pass. Salmelainen passt de bal zonder na te denken. Daar is Sculli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sculli schiet op doel. Petró werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tilamas sc - DATE LA 3:0

35e minuut.
Morvay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellisario onderschept slim de pass. Bellisario probeert naar een medespeler te passen. Arango García rent richting de bal. Arango García geeft de bal voor. Petró kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Sculli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salmelainen is nu in balbezit. Salmelainen schiet op doel. Petró kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
van Reenen speelt de bal door. Daar is Sculli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gobbi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sculli raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Biaram komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Sənani passt de bal met de wreef. Arango García rent richting de bal. Arango García probeert naar een medespeler te passen. Sculli rent richting de bal. Sculli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram passt de bal in één keer door. Sculli rent richting de bal. Sculli draait met de bal, schiet en ... Petró probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tilamas sc - DATE LA 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tilamas sc 25%, DATE LA 75%.
tilamas sc - DATE LA 4:0

46e minuut.
Dékány rent richting de bal. Salmelainen verovert de bal door een tackle van achteren. Sculli bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmelainen is nu in balbezit. Arango García geeft de bal voor. Petró bokst de bal weg. Csonka controleert de bal met de borst. Sculli rent richting de bal. Sculli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Salmelainen rent richting de bal. Salmelainen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tilamas sc - DATE LA 5:0

54e minuut.
Biaram verovert de bal door een tackle van achteren. Biaram geeft de bal voor. Sculli is nu in balbezit. Sculli schiet op doel. Vén probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Arango García bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango García speelt de bal door. Salmelainen probeert naar een medespeler te passen. Sculli is nu in balbezit. Sculli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tilamas sc - DATE LA 6:0

68e minuut.
Biaram onderschept slim de pass. Biaram speelt de bal door. Sculli rent richting de bal. Sculli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tilamas sc - DATE LA 7:0

72e minuut.
van Reenen onderschept slim de pass. van Reenen probeert naar een medespeler te passen. Vén is nu in balbezit. Sculli onderschept slim de pass. Sculli schiet op doel. Petró bokst de bal weg.

74e minuut.
Gülenay probeert naar een medespeler te passen. Sculli is nu in balbezit. Sculli passt de bal zonder na te denken. Salmelainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmelainen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Biaram is nu in balbezit. Sculli rent richting de bal. Biaram rent richting de bal. Sculli rent richting de bal. Sculli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Biaram passt de bal in één keer door. Salmelainen speelt de bal door. Sculli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sculli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
tilamas sc - DATE LA 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tilamas sc 27%, DATE LA 73%.
tilamas sc - DATE LA 8:0