Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gang Békéscsaba Sásd VSK
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.4 gemiddelde waardering 37.9
average Schieten adequate
weak Passen average
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Delannoy probeert naar een medespeler te passen. Niemiaho rent richting de bal. Niemiaho geeft een hoge lob. Beray rent richting de bal. Beray draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gang Békéscsaba - Sásd VSK 0:1

9e minuut.
Ormos passt de bal zonder na te denken. Carpun heeft problemen om de bal te vangen. Carpun speelt de bal door. Beray is nu in balbezit. Beray draait met de bal, schiet en ... Kosztolányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Beray raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gwardys komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Vecsei is nu in balbezit. Vecsei met een sublieme pass. Gwardys bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwardys schiet op doel. Na een snelle pass probeert Polyák de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Delgado kan de bal niet met de borst controleren. Adamus bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamus passt de bal met de wreef. Meerschaut is nu in balbezit. Meerschaut draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Havrán onderschept slim de pass. Havrán probeert naar een medespeler te passen. Polyák is nu in balbezit. Vecsei onderschept slim de pass. Vecsei draait met de bal, schiet en ... Kosztolányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gang Békéscsaba - Sásd VSK 0:2

34e minuut.
Carpun met een snelle inworp. Vecsei geeft de bal voor. Gwardys bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwardys haalt uit met een fantastische trap. Kosztolányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Weimper verovert de bal door een tackle van achteren. Weimper speelt de bal door. Meerschaut heeft problemen om de bal te vangen. Meerschaut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gang Békéscsaba - Sásd VSK 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gang Békéscsaba 60%, Sásd VSK 40%.
Gang Békéscsaba - Sásd VSK 1:2

48e minuut.
Ormos rent richting de bal. Ormos geeft een lange en hoge pass. Polyák controleert de bal met de borst. Gwardys bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwardys haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Weimper bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguiar verovert de bal door een tackle van achteren. Aguiar passt de bal met de wreef. Gwardys bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwardys draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Vecsei speelt de bal door. Gwardys is nu in balbezit. Gaskó is nu in balbezit. Gwardys onderschept slim de pass. Gwardys haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Carpun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carpun passt de bal in één keer door. Gwardys heeft problemen om de bal te vangen. Gwardys haalt uit met een fantastische trap. Kosztolányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Niemiaho met een snelle inworp. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado passt de bal in één keer door. Gwardys bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwardys schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Carpun geeft de bal voor. Forgó kopt de bal weg. Weimper rent richting de bal. Vecsei onderschept slim de pass. Vecsei draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Carpun geeft een hoge lob. Gwardys heeft problemen om de bal te vangen. Vecsei met een sublieme pass. Gwardys bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwardys haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jeszenszky komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Inworp. Garaba komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Weimper met een sublieme pass. Galgóczy is nu in balbezit. Aguiar probeert naar een medespeler te passen. Garaba rent richting de bal. Garaba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Jeszenszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaba is nu in balbezit. Jeszenszky probeert naar een medespeler te passen. Weimper rent richting de bal. Weimper schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gang Békéscsaba 46%, Sásd VSK 54%.
Gang Békéscsaba - Sásd VSK 1:2