Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hroowe Seith FC Ferencváros.
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 28
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Gorzelak onderschept slim de pass. Horváth is nu in balbezit. Bregu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bregu krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Szászi rent richting de bal. Horváth bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi is nu in balbezit. Horváth rent richting de bal. Horváth haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pető is nu in balbezit. Pető geeft een hoge lob. Menezes bereikt de bal nog maar net als eerste. Menezes schiet op doel. Rymuza krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Menezes geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hegyháti met de inworp. Horváth is nu in balbezit. Horváth geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kállai passt de bal in één keer door. Bregu rent richting de bal. Pandur rent richting de bal. Topčagić onderschept slim de pass. Topčagić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hroowe Seith FC - Ferencváros. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hroowe Seith FC 51%, Ferencváros. 49%.
Hroowe Seith FC - Ferencváros. 0:1

54e minuut.
Menezes probeert naar een medespeler te passen. Topčagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Topčagić passt de bal zonder na te denken. Rymuza is nu in balbezit. Rymuza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kállai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kállai speelt de bal door. Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste. Horváth bereikt de bal nog maar net als eerste. Horváth schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Pető geeft de bal voor. Rogov kopt de bal weg. Daar is Czibor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topčagić is nu in balbezit. Topčagić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Devrimşen bereikt de bal nog maar net als eerste. Devrimşen geeft de bal voor. Klungelig pakt Kállai de bal. Rymuza rent richting de bal. Rymuza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Bregu rent richting de bal. Horváth probeert naar een medespeler te passen. Bregu heeft problemen om de bal te vangen. Horváth verovert de bal door een tackle van achteren. Horváth haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kállai passt de bal met de wreef. Menezes is nu in balbezit. Menezes speelt de bal door. Rymuza heeft problemen om de bal te vangen. Rymuza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hroowe Seith FC - Ferencváros. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hroowe Seith FC 64%, Ferencváros. 36%.
Hroowe Seith FC - Ferencváros. 0:2