Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:26
  • Competitiewedstrijd: Megye I.13
  • Stadion: DATE LA Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2840
DATE LA Fox Postmans
433 Tactiek Alap
59% Balbezit 41%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.1 gemiddelde waardering 21.5
good Schieten average
adequate Passen average
average Verdedigen weak


3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hajba trapt de bal weg van het doel. Herédi kopt de bal weg. Daar is Révay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Révay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Lorán probeert naar een medespeler te passen. Dékány is nu in balbezit. Dékány passt de bal met de wreef. Vieri is nu in balbezit. Vieri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Morvay rent richting de bal. Morvay geeft een lange en hoge pass. Daar is Payer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egerszegi is nu in balbezit. Egerszegi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Herédi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobbi rent richting de bal. Gobbi speelt de bal door. Vieri rent richting de bal. Vieri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Vieri verovert de bal door een tackle van achteren. Egerszegi is nu in balbezit. Vieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieri haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ürmösi de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Szücs geeft een lange en hoge pass. Egerszegi probeert de bal aan de voet te houden. Róza begaat een overtreding. Róza krijgt een gele kaart. Egerszegi raakt geblesseerd tijdens het duel. Gobbi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vieri heeft problemen om de bal te vangen. Egerszegi rent richting de bal. Egerszegi draait met de bal, schiet en ... Babó bokst de bal weg.

44e minuut.
Maurer bereikt de bal nog maar net als eerste. Csonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Csonka geeft een lange en hoge pass. Révay is nu in balbezit. Révay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DATE LA 38%, Fox Postmans 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DATE LA - Fox Postmans 0:0

55e minuut.
Dékány kopt de bal weg. Egerszegi heeft problemen om de bal te vangen. Egerszegi passt de bal met de wreef. Vieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dékány is nu in balbezit. Dékány haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Gobbi met een sublieme pass. Soltész bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurer speelt de bal door. Soltész is nu in balbezit. Soltész geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Klungelig pakt Vieri de bal. Ürmösi is nu in balbezit. Révay is nu in balbezit. Révay draait met de bal, schiet en ... Herédi probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Gobbi speelt de bal door. Dékány rent richting de bal. Vieri rent richting de bal. Vieri schiet op doel. Ürmösi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DATE LA - Fox Postmans 1:0

74e minuut.
Vieri met een sublieme pass. Egerszegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Egerszegi met een sublieme pass. Vieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Morvay met een sublieme pass. Dékány is nu in balbezit. Dékány passt de bal zonder na te denken. Egerszegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Egerszegi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DATE LA 43%, Fox Postmans 57%.
DATE LA - Fox Postmans 1:0