Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dartoniták Sásd VSK
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
1 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 35.8
weak Schieten average
unsatisfactory Passen average
weak Verdedigen good


6e minuut.
Hajba is nu in balbezit. Delannoy verovert de bal door een tackle van achteren. Delannoy passt de bal met de wreef. Gwardys rent richting de bal. Gwardys schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Gwardys onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dugalits. Gwardys is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Delannoy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Niemiaho geeft de bal voor. Carpun springt en kopt de bal. Daar is Bihari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Delannoy passt de bal in één keer door. Niemiaho rent richting de bal. Niemiaho met een sublieme pass. Klungelig pakt Gwardys de bal. Gwardys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dartoniták - Sásd VSK 0:1

20e minuut.
Delannoy geeft een lange en hoge pass. Carpun is nu in balbezit. Carpun geeft een hoge lob. Gwardys maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dartoniták - Sásd VSK 0:2

22e minuut.
Niemiaho probeert de bal met de borst te controleren. Niemiaho haalt uit met een fantastische trap. Bihari kopt de bal weg. Niemiaho rent richting de bal. Niemiaho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bihari rent richting de bal. Bihari geeft een hoge lob. Cugowski rent richting de bal. Cugowski passt de bal zonder na te denken. Buendía probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Delannoy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Haraszti komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Haraszti geeft een lange en hoge pass. Carpun probeert de bal met de borst te controleren. Carpun probeert naar een medespeler te passen. Vecsei is nu in balbezit. Vecsei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dartoniták 57%, Sásd VSK 43%.
Dartoniták - Sásd VSK 0:2

47e minuut.
Harsányi rent richting de bal. Carpun onderschept slim de pass. Carpun geeft de bal voor. Gwardys maakt een snoekduik en kopt de bal. Váraljai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Bihari is nu in balbezit. Gwardys rent richting de bal. Bihari maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Bihari moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bihari schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Gwardys is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Delgado neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Korsós trapt de bal weg van het doel. Haraszti kopt de bal weg. Daar is Schuster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwardys bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwardys draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Vecsei verovert de bal door een tackle van achteren. Vecsei speelt de bal door. Gwardys is nu in balbezit. Gwardys schiet op doel. Váraljai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dartoniták - Sásd VSK 0:3

55e minuut.
Daar is Vecsei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vecsei passt de bal met de wreef. Gwardys bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwardys draait met de bal, schiet en ... Korsós probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Váraljai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Ormos is nu in balbezit. Géczy verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado is nu in balbezit. Sztankay bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztankay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Delgado speelt de bal door. Carpun rent richting de bal. Carpun passt de bal zonder na te denken. Gwardys bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwardys haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Niemiaho onderschept slim de pass. Niemiaho passt de bal zonder na te denken. Gwardys is nu in balbezit. Gwardys schiet op doel. Váraljai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dartoniták - Sásd VSK 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dartoniták 58%, Sásd VSK 42%.
Dartoniták - Sásd VSK 0:4