Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:28
  • Competitiewedstrijd: Megye I.14
  • Stadion: benceur Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3605
benceur Scrofa FC
532 Tactiek újj
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
18 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.4 gemiddelde waardering 46.7
formidabel Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Şahverdiyev probeert naar een medespeler te passen. Pascalin is nu in balbezit. Gatilov is nu in balbezit. Pascalin verovert de bal door een tackle van achteren. Pascalin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Bácsi heeft problemen om de bal te vangen. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin passt de bal met de wreef. Buday is nu in balbezit. Buday haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
benceur - Scrofa FC 1:0

8e minuut.
Balcerek bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcerek passt de bal met de wreef. Şahverdiyev probeert naar een medespeler te passen. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Gatilov is nu in balbezit. Şahverdiyev onderschept slim de pass. Kubiak is nu in balbezit. Kubiak haalt uit met een fantastische trap. Roccatagliata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
benceur - Scrofa FC 1:1

11e minuut.
Rob speelt de bal door. Sanches speelt de bal door. Kubiak rent richting de bal. Kubiak heeft problemen om de bal te vangen. Kubiak haalt uit met een fantastische trap. Roccatagliata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Buday is nu in balbezit. Buday passt de bal met de wreef. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
benceur - Scrofa FC 2:1

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stęgierski met de inworp. Baptista Silva speelt de bal door. Kubiak rent richting de bal. Kubiak draait met de bal, schiet en ... Roccatagliata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Kubiak kopt de bal weg. Sena rent richting de bal. Sena probeert naar een medespeler te passen. Buday bereikt de bal nog maar net als eerste. Buday haalt uit met een fantastische trap. Tőzsér bokst de bal weg.

28e minuut.
Buday geeft een lange en hoge pass. Balcerek bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcerek probeert naar een medespeler te passen. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin haalt uit met een fantastische trap. Tőzsér probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pascalin rent richting de bal. Peresztegi verovert de bal door een tackle van achteren. Peresztegi passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
benceur - Scrofa FC 3:1

31e minuut.
Daar is Baptista Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sena geeft de bal voor. Buday springt en kopt de bal. Tőzsér maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Şahverdiyev speelt de bal door. Buday is nu in balbezit. Pascalin is nu in balbezit. Pascalin haalt uit met een fantastische trap. Tőzsér maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
benceur - Scrofa FC 4:1

36e minuut.
Palicskó geeft een lange en hoge pass. Inworp. Balcerek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şahverdiyev geeft een hoge lob. Pascalin springt en kopt de bal. Tőzsér verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: benceur 39%, Scrofa FC 61%.
benceur - Scrofa FC 4:1

57e minuut.
Wichary geeft een hoge lob. Buday is nu in balbezit. Palicskó is nu in balbezit. Palicskó geeft een hoge lob. Dzienis geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Şahverdiyev passt de bal met de wreef. Buday bereikt de bal nog maar net als eerste. Buday passt de bal in één keer door. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin draait met de bal, schiet en ... Tőzsér probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Sanches speelt de bal door. Stęgierski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balcerek. Balcerek krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Bácsi verovert de bal door een tackle van achteren. Bácsi geeft de bal voor. Wichary controleert de bal met de borst. Gatilov onderschept slim de pass. Gatilov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Peresztegi onderschept slim de pass. Rob geeft een hoge lob. Sena kopt de bal weg. Buday heeft problemen om de bal te vangen. Buday haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Buday rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Balcerek zal de hoekschop nemen. Pascalin krijgt zijn hoofd ertegen. Tőzsér maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
benceur - Scrofa FC 5:1

84e minuut.
Pascalin onderschept slim de pass. Rob rent richting de bal. Pascalin verovert de bal door een tackle van achteren. Pascalin draait met de bal, schiet en ... Tőzsér maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
benceur - Scrofa FC 6:1

90e minuut.
Moś probeert naar een medespeler te passen. Baptista Silva is nu in balbezit. Baptista Silva passt de bal met de wreef. Kubiak rent richting de bal. Kubiak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sanches rent richting de bal. Sanches haalt uit met een fantastische trap. Roccatagliata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: benceur 44%, Scrofa FC 56%.
benceur - Scrofa FC 6:1