Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:28
  • Competitiewedstrijd: Megye I.14
  • Stadion: Kopó Fc Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3099
Kopó Fc Pebek
Beton Tactiek Pebek_tt
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
23.1 gemiddelde waardering 30.8
slecht Schieten matig
slecht Passen matig
zwak Verdedigen matig


8e minuut.
Fejér rent richting de bal. Vécsey is nu in balbezit. Fejér is nu in balbezit. Vécsey is nu in balbezit. Vécsey haalt uit met een fantastische trap. Jánosy bokst de bal weg.

26e minuut.
Zele raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Adriaensens komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Adriaensens verovert de bal door een tackle van achteren. Adriaensens geeft een lange en hoge pass. Muzek speelt de bal door. Serallegri bereikt de bal nog maar net als eerste. Serallegri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kopó Fc 56%, Pebek 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kopó Fc - Pebek 0:0

57e minuut.
Adriaensens speelt de bal door. Dvéri rent richting de bal. Pizzini onderschept slim de pass. Pizzini draait met de bal, schiet en ... Kerepeszki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopó Fc - Pebek 0:1

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pizzini stond buitenspel. Sáfár komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Muzek speelt de bal door. Pizzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzini speelt de bal door. Adriaensens is nu in balbezit. Adriaensens schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Žigić passt de bal zonder na te denken. Pizzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzini geeft een hoge lob. Serallegri rent richting de bal. Serallegri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Žigić geeft een lange en hoge pass. Csernyánszki rent richting de bal. Serallegri verovert de bal door een tackle van achteren. Pizzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzini draait met de bal, schiet en ... Kerepeszki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pizzini rent richting de bal. Pizzini haalt uit met een fantastische trap. Kerepeszki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopó Fc - Pebek 0:2

76e minuut.
Hofbauer rent richting de bal. Fejér verovert de bal door een tackle van achteren. Sáfár bereikt de bal nog maar net als eerste. Vécsey is nu in balbezit. Vécsey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Fejér heeft problemen om de bal te vangen. Sáfár rent richting de bal. Hofbauer begaat een overtreding. Hofbauer krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Adriaensens speelt de bal door. Klungelig pakt Žigić de bal. Banai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Žigić roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Žigić kan niet meer verder spelen. Bopp komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kopó Fc 60%, Pebek 40%.
Kopó Fc - Pebek 0:2