Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus FC 1897 Eto91
5-2-3-új Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Polacsik passt de bal zonder na te denken. Jóna is nu in balbezit. Jóna passt de bal zonder na te denken. Weisz rent richting de bal. Weisz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Sóvári probeert de bal aan de voet te houden. Pusztai bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranyos haalt uit met een fantastische trap. Pusztai probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Daar is Polacsik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bene bereikt de bal nog maar net als eerste. Medgyesi begaat een overtreding. Medgyesi krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Inworp. Jóna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Medgyesi heeft problemen om de bal te vangen. Weisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Weisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Eto91 0:1

45e minuut.
Glós verovert de bal door een tackle van achteren. Glós passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lajber de bal. Klement bereikt de bal nog maar net als eerste. Klement schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventus FC 1897 - Eto91 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus FC 1897 45%, Eto91 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juventus FC 1897 - Eto91 1:1

47e minuut.
Klungelig pakt Tischler de bal. Tischler geeft een lange en hoge pass. Pusztai heeft problemen om de bal te vangen. Klement rent richting de bal. Klement schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Eto91 2:1

48e minuut.
Pátkai heeft problemen om de bal te vangen. Klement rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pátkai. Pátkai krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Tischler verovert de bal door een tackle van achteren. Tischler met een sublieme pass. Glós speelt de bal door. Klement is nu in balbezit. Klement schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Eto91 3:1

60e minuut.
Glós kopt de bal weg. Klement bereikt de bal nog maar net als eerste. Klement passt de bal in één keer door. Vojtekovszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojtekovszki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Eto91 4:1

75e minuut.
Bakos speelt de bal door. Huszti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Medgyesi. Medgyesi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus FC 1897 47%, Eto91 53%.
Juventus FC 1897 - Eto91 4:1