Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
falábúak fc Spiriva FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 21.5
matig Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


17e minuut.
Hornyák kopt de bal weg. Kotul rent richting de bal. Laborcz is nu in balbezit. Kotul onderschept slim de pass. Kotul draait met de bal, schiet en ... Győri bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Klungelig pakt Furkó de bal. Dobrolovszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrolovszki probeert naar een medespeler te passen. Hornyák is nu in balbezit. Hornyák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Gyulay probeert naar een medespeler te passen. Oravecz rent richting de bal. Oravecz probeert naar een medespeler te passen. Vati rent richting de bal. Vati geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Oravecz probeert naar een medespeler te passen. Furkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Furkó speelt de bal door. Virágh is nu in balbezit. Virágh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Inworp. Vati met de inworp. Regedei rent richting de bal. Regedei haalt uit met een fantastische trap. Kovrig kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: falábúak fc 61%, Spiriva FC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
falábúak fc - Spiriva FC 0:0

58e minuut.
Gyulay met een sublieme pass. Regedei rent richting de bal. Regedei met een sublieme pass. Virágh rent richting de bal. Virágh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Gőz is nu in balbezit. Vati onderschept slim de pass. Vati speelt de bal door. Virágh is nu in balbezit. Virágh haalt uit met een fantastische trap. Paal!

86e minuut.
Gyulay rent richting de bal. Regedei rent richting de bal. Regedei passt de bal zonder na te denken. Virágh rent richting de bal. Virágh haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: falábúak fc 66%, Spiriva FC 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
falábúak fc - Spiriva FC 0:0