Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:27
  • Competitiewedstrijd: Megye I.14
  • Stadion: Pebek Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3056
Pebek Scrofa FC
Pebek_tt Tactiek újj
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.9 gemiddelde waardering 43.5
average Schieten formidable
weak Passen good
poor Verdedigen adequate


6e minuut.
Palicskó trapt de bal weg van het doel. Sanches rent richting de bal. Sanches passt de bal zonder na te denken. Kubiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubiak draait met de bal, schiet en ... Destino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chipar heeft problemen om de bal te vangen. Kubiak is nu in balbezit. Kubiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Parati rent richting de bal. Bácsi onderschept slim de pass. Bácsi speelt de bal door. Gatilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatilov haalt uit met een fantastische trap. Destino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kubiak is nu in balbezit. Kubiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pebek - Scrofa FC 0:1

10e minuut.
Baptista Silva kopt de bal weg. Gatilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatilov geeft een lange en hoge pass. Daar is Kubiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Peresztegi passt de bal met de wreef. Sanches rent richting de bal. Sanches probeert naar een medespeler te passen. Kubiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubiak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Połącarz heeft problemen om de bal te vangen. Bácsi rent richting de bal. Bácsi geeft een lange en hoge pass. Kubiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubiak schiet op doel. Destino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pebek - Scrofa FC 0:2

30e minuut.
Kollega heeft problemen om de bal te vangen. Stęgierski is nu in balbezit. Stęgierski speelt de bal door. Gatilov is nu in balbezit. Gatilov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nienażarty rent richting de bal. Nienażarty passt de bal met de wreef. Chipar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pebek - Scrofa FC 0:3

33e minuut.
Palicskó trapt de bal weg. Sanches kopt de bal weg. Kubiak is nu in balbezit. Kubiak schiet op doel. Destino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pebek - Scrofa FC 0:4

39e minuut.
Rob geeft een hoge lob. Chipar geeft de bal voor. Klungelig pakt Kollega de bal. Kubiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Moś rent richting de bal. Moś geeft de bal voor. Daar is Sanches, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubiak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Parati is nu in balbezit. Bácsi verovert de bal door een tackle van achteren. Bácsi met een sublieme pass. Gatilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatilov draait met de bal, schiet en ... Destino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pebek 61%, Scrofa FC 39%.
Pebek - Scrofa FC 0:4

48e minuut.
Stęgierski is nu in balbezit. Stęgierski speelt de bal door. Daar is Nienażarty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubiak is nu in balbezit. Kubiak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Rob onderschept slim de pass. Moś is nu in balbezit. Moś passt de bal met de wreef. Kubiak rent richting de bal. Kubiak schiet op doel. Destino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pebek - Scrofa FC 0:5

53e minuut.
Baptista Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Baptista Silva passt de bal in één keer door. Gatilov is nu in balbezit. Gatilov draait met de bal, schiet en ... Destino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Doeltrap. Destino met een harde bal richting middenveld. Bácsi kopt de bal weg. Kubiak rent richting de bal. Kubiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Rob rent richting de bal. Rob geeft de bal voor. Kubiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubiak draait met de bal, schiet en ... Destino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pebek - Scrofa FC 0:6

59e minuut.
Florian speelt de bal door. Klungelig pakt Połącarz de bal. Sanches is nu in balbezit. Sanches haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Parati bereikt de bal nog maar net als eerste. Baptista Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Baptista Silva passt de bal in één keer door. Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Stęgierski speelt de bal door. Gatilov is nu in balbezit. Gatilov haalt uit met een fantastische trap. Destino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pebek - Scrofa FC 0:7

74e minuut.
Stęgierski probeert naar een medespeler te passen. Kubiak is nu in balbezit. Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatilov is nu in balbezit. Gatilov haalt uit met een fantastische trap. Destino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kubiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubiak haalt uit met een fantastische trap. Destino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sanches krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pebek - Scrofa FC 0:8

80e minuut.
Peresztegi rent richting de bal. Bácsi is nu in balbezit. Bácsi speelt de bal door. Kubiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sanches rent richting de bal. Sanches haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pebek - Scrofa FC 0:9

84e minuut.
Doeltrap. Destino met een harde bal richting middenveld. Barcă kopt de bal weg. Klungelig pakt Florian de bal. Florian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Chipar passt de bal met de wreef. Bácsi met een sublieme pass. Sanches probeert naar een medespeler te passen. Kubiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gatilov rent richting de bal. Gatilov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pebek - Scrofa FC 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pebek 74%, Scrofa FC 26%.
Pebek - Scrofa FC 0:10