Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:28
  • Competitiewedstrijd: Megye I.14
  • Stadion: benceur Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3926
benceur Pebek
532 Tactiek Pebek_tt
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
22 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
52.8 gemiddelde waardering 35.3
formidabel Schieten redelijk
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen redelijk


6e minuut.
Dragomirov geeft de bal voor. Şahverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahverdiyev probeert naar een medespeler te passen. Pascalin is nu in balbezit. Pascalin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Mitruś met een harde bal richting middenveld. Sena kopt de bal weg. Zizi probeert de bal aan de voet te houden. Pascalin rent richting de bal. Pascalin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Németh rent richting de bal. Németh geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dragomirov met een snelle inworp. Şahverdiyev geeft een hoge lob. Mitruś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Łysiak controleert de bal met de borst. Buday bereikt de bal nog maar net als eerste. Buday schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
benceur - Pebek 1:0

10e minuut.
Németh onderschept slim de pass. Németh geeft een hoge lob. Florian kopt de bal weg. Berlini rent richting de bal. Berlini geeft een hoge lob. Mitruś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mitruś met een sublieme pass. Sena speelt de bal door. Buday bereikt de bal nog maar net als eerste. Buday draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Serallegri geeft de bal voor. Paproth kopt de bal weg. Pascalin rent richting de bal. Pascalin draait met de bal, schiet en ... Mitruś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Németh is nu in balbezit. Buday verovert de bal door een tackle van achteren. Buday geeft een hoge lob. Pascalin rent richting de bal. Pascalin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Dragomirov onderschept slim de pass. Bopp onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dragomirov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pascalin krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
benceur - Pebek 2:0

23e minuut.
Berlini speelt de bal door. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łysiak krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Jaasma speelt de bal door. Najbuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian is nu in balbezit. Florian draait met de bal, schiet en ... Roccatagliata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
benceur - Pebek 2:1

27e minuut.
Klungelig pakt Paproth de bal. Paproth geeft de bal voor. Buday rent richting de bal. Buday draait met de bal, schiet en ... Németh probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Dragomirov met de inworp. Şahverdiyev geeft de bal voor. Pascalin is nu in balbezit. Pascalin haalt uit met een fantastische trap. Mitruś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Berlini kopt de bal weg. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pascalin raakt geblesseerd tijdens het duel. Buday neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
benceur - Pebek 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: benceur 30%, Pebek 70%.
benceur - Pebek 3:1

50e minuut.
Paproth speelt de bal door. Bopp probeert de bal aan de voet te houden. Németh bereikt de bal nog maar net als eerste. Buday is nu in balbezit. Buday haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Mitruś met een harde bal richting middenveld. Berlini bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlini passt de bal zonder na te denken. Daar is Paproth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paproth geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Daar is Paproth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paproth speelt de bal door. Buday bereikt de bal nog maar net als eerste. Buday haalt uit met een fantastische trap. Mitruś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Berlini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bolgár komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Qarabağlı is nu in balbezit. Sena rent richting de bal. Sena passt de bal zonder na te denken. Buday bereikt de bal nog maar net als eerste. Buday haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Klungelig pakt Pascalin de bal. Pascalin passt de bal in één keer door. Buday bereikt de bal nog maar net als eerste. Buday draait met de bal, schiet en ... Mitruś werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin heeft problemen om de bal te vangen. Zizi rent richting de bal. Pascalin verovert de bal door een tackle van achteren. Pascalin draait met de bal, schiet en ... Mitruś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Paproth rent richting de bal. Paproth geeft de bal voor. Dragomirov kan de bal niet met de borst controleren. Dragomirov geeft een lange en hoge pass. Pascalin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
benceur - Pebek 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: benceur 27%, Pebek 73%.
benceur - Pebek 4:1