Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:28
  • Competitiewedstrijd: Megye I.14
  • Stadion: Scrofa FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 8764
Scrofa FC Kopó Fc
újj Tactiek Beton
56% Balbezit 44%
20% Spel op eigen helft 80%
38 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 22.2
formidabel Schieten slecht
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen zwak


4e minuut.
Hollós geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Gatilov de bal. Gatilov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Dvéri heeft problemen om de bal te vangen. Sanches rent richting de bal. Sanches passt de bal met de wreef. Gatilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatilov haalt uit met een fantastische trap. Avar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kubiak rent richting de bal. Kubiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scrofa FC - Kopó Fc 1:0

12e minuut.
Gatilov speelt de bal door. Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches speelt de bal door. Kubiak is nu in balbezit. Kubiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scrofa FC - Kopó Fc 2:0

17e minuut.
Hollós geeft een hoge lob. Daar is Kubiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zsolnai rent richting de bal. Kubiak verovert de bal door een tackle van achteren. Kubiak schiet op doel. Avar bokst de bal weg. Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatilov is nu in balbezit. Gatilov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scrofa FC - Kopó Fc 3:0

20e minuut.
Kubiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollós onderschept slim de pass. Baptista Silva tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baptista Silva krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Zsolnai geeft een hoge lob. Baptista Silva probeert de bal aan de voet te houden. Sanches rent richting de bal. Sanches draait met de bal, schiet en ... Avar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scrofa FC - Kopó Fc 4:0

23e minuut.
Gatilov is nu in balbezit. Hollós onderschept slim de pass. Hollós probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kubiak de bal. Kubiak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sanches rent richting de bal. Sanches haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Scrofa FC - Kopó Fc 5:0

27e minuut.
Zsolnai verovert de bal door een tackle van achteren. Stęgierski verovert de bal door een tackle van achteren. Stęgierski geeft de bal voor. Kubiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Csernyánszki is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stęgierski zal de hoekschop nemen. Kubiak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scrofa FC - Kopó Fc 6:0

30e minuut.
Kubiak kopt de bal weg. Stęgierski rent richting de bal. Turi maakt een afschuwelijke overtreding. Stęgierski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Stęgierski kan niet meer verder spelen. Lombaerts komt het veld opgelopen. Bácsi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Moś rent richting de bal. Moś passt de bal in één keer door. Kubiak heeft problemen om de bal te vangen. Gatilov is nu in balbezit. Gatilov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scrofa FC - Kopó Fc 7:0

36e minuut.
Hollós geeft de bal voor. Lombaerts rent richting de bal. Lombaerts passt de bal zonder na te denken. Kubiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombaerts speelt de bal door. Kubiak is nu in balbezit. Kubiak schiet op doel. Avar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Inworp. Lombaerts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gatilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatilov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scrofa FC - Kopó Fc 8:0

45e minuut.
Baptista Silva passt de bal in één keer door. Rob bereikt de bal nog maar net als eerste. Rob passt de bal in één keer door. Gatilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatilov haalt uit met een fantastische trap. Avar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scrofa FC - Kopó Fc 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scrofa FC 18%, Kopó Fc 82%.
Scrofa FC - Kopó Fc 9:0

47e minuut.
Sanches probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sanches geeft een lange en hoge pass. Csernyánszki probeert de bal aan de voet te houden. Kubiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubiak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Kubiak is nu in balbezit. Kubiak geeft een hoge lob. Gatilov rent richting de bal. Sanches is nu in balbezit. Sanches draait met de bal, schiet en ... Avar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Scrofa FC - Kopó Fc 10:0

50e minuut.
Moś rent richting de bal. Moś geeft de bal voor. Kubiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubiak draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Scrofa FC - Kopó Fc 11:0

52e minuut.
Moś kopt de bal weg. Daar is Csernyánszki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubiak onderschept slim de pass. Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Moś probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gatilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gatilov probeert naar een medespeler te passen. Kubiak is nu in balbezit. Kubiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sanches rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Rob geeft een hoge lob. Bácsi is nu in balbezit. Baptista Silva met een sublieme pass. Kubiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Zsolnai speelt de bal door. Moś is nu in balbezit. Moś passt de bal in één keer door. Sanches is nu in balbezit. Sanches schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sáfár komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Sáfár is nu in balbezit. Sáfár met een sublieme pass. Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatilov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scrofa FC - Kopó Fc 12:0

65e minuut.
Sanches rent richting de bal. Sanches met een sublieme pass. Kubiak is nu in balbezit. Kubiak draait met de bal, schiet en ... Avar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scrofa FC - Kopó Fc 13:0

69e minuut.
Moś rent richting de bal. Moś passt de bal in één keer door. Gatilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Moś is nu in balbezit. Moś geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Daar is Gatilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moś geeft de bal voor. Sanches is nu in balbezit. Kubiak is nu in balbezit. Kubiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scrofa FC - Kopó Fc 14:0

72e minuut.
Sáfár is nu in balbezit. Kubiak onderschept slim de pass. Kubiak speelt de bal door. Sanches is nu in balbezit. Sanches schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Rob probeert naar een medespeler te passen. Moś is nu in balbezit. Moś speelt de bal door. Gatilov rent richting de bal. Gatilov draait met de bal, schiet en ... Avar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kubiak rent richting de bal. Kubiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scrofa FC - Kopó Fc 15:0

84e minuut.
Kubiak passt de bal zonder na te denken. Sanches rent richting de bal. Kubiak is nu in balbezit. Kubiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scrofa FC - Kopó Fc 16:0

87e minuut.
Sáfár passt de bal zonder na te denken. Turi rent richting de bal. Turi passt de bal zonder na te denken. Sanches is nu in balbezit. Sanches draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Scrofa FC - Kopó Fc 17:0

90e minuut.
Baptista Silva probeert naar een medespeler te passen. Gatilov heeft problemen om de bal te vangen. Gatilov passt de bal in één keer door. Kubiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubiak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gatilov heeft problemen om de bal te vangen. Hollós speelt de bal door. Kubiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scrofa FC - Kopó Fc 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scrofa FC 22%, Kopó Fc 78%.
Scrofa FC - Kopó Fc 18:0