Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus FC 1897 Dunakanyar SE
5-2-3-új Tactiek 442
42% Balbezit 58%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
21.9 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Aranyos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tischler de bal. Tischler passt de bal zonder na te denken. Klement is nu in balbezit. Klement haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Moór rent richting de bal. Tischler bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór verovert de bal door een tackle van achteren. Magyar rent richting de bal. Magyar geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Laskai springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Magyar speelt de bal door. Duba rent richting de bal. Mizsér tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duba raakt geblesseerd tijdens het duel. Magyar komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Dunakanyar SE 0:1

24e minuut.
Komódi is nu in balbezit. Komódi passt de bal met de wreef. Klement is nu in balbezit. Klement schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Mizsér probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Magyar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Duba de bal. Duba geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Tischler passt de bal met de wreef. Kásás heeft problemen om de bal te vangen. Moór is nu in balbezit. Klement onderschept slim de pass. Klement schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus FC 1897 55%, Dunakanyar SE 45%.
Juventus FC 1897 - Dunakanyar SE 0:1

68e minuut.
Mizsér passt de bal in één keer door. Tischler probeert naar een medespeler te passen. Moór controleert de bal met de borst. Klement rent richting de bal. Klement draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Tischler is nu in balbezit. Tischler geeft een hoge lob. Rodenbücher probeert de bal met de borst te controleren. Klement bereikt de bal nog maar net als eerste. Klement haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus FC 1897 55%, Dunakanyar SE 45%.
Juventus FC 1897 - Dunakanyar SE 0:1