Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
falábúak fc BerettyóújfaluiSC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
19 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.9
average Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Vati verovert de bal door een tackle van achteren. Vati geeft de bal voor. Vuray rent richting de bal. Virágh verovert de bal door een tackle van achteren. Virágh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Paulik speelt de bal door. Vizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizi passt de bal met de wreef. Havrán is nu in balbezit. Havrán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kámory rent richting de bal. Oravecz verovert de bal door een tackle van achteren. Oravecz passt de bal zonder na te denken. Virágh is nu in balbezit. Virágh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
falábúak fc - BerettyóújfaluiSC 1:0

16e minuut.
Regedei passt de bal zonder na te denken. Virágh controleert de bal met de borst. Vuray is nu in balbezit. Virágh onderschept slim de pass. Virágh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Regedei verovert de bal door een tackle van achteren. Regedei speelt de bal door. Virágh bereikt de bal nog maar net als eerste. Virágh schiet op doel. Andrássy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Oravecz speelt de bal door. Virágh is nu in balbezit. Vuray bereikt de bal nog maar net als eerste. Virágh verovert de bal door een tackle van achteren. Virágh haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Barta geeft een hoge lob. Inworp. Vati met de inworp. Regedei heeft problemen om de bal te vangen. Regedei schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Éder met een harde bal richting middenveld. Gyulay rent richting de bal. Gyulay passt de bal zonder na te denken. Havrán rent richting de bal. Havrán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Győri trapt de bal weg van het doel. Vizi kopt de bal weg. Daar is Havrán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Havrán schiet op doel. Győri maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

43e minuut.
Paulik met een sublieme pass. Klungelig pakt Kámory de bal. Kámory speelt de bal door. Havrán heeft problemen om de bal te vangen. Havrán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: falábúak fc 41%, BerettyóújfaluiSC 59%.
falábúak fc - BerettyóújfaluiSC 1:0

51e minuut.
Regedei rent richting de bal. Virágh is nu in balbezit. Paulik onderschept slim de pass. Regedei rent richting de bal. Regedei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kámory bereikt de bal nog maar net als eerste. Oravecz is nu in balbezit. Paulik probeert naar een medespeler te passen. Havrán heeft problemen om de bal te vangen. Havrán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Légrádi met een snelle inworp. Barta heeft problemen om de bal te vangen. Barta speelt de bal door. Havrán is nu in balbezit. Havrán schiet op doel. Győri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Pollák onderschept slim de pass. Pollák geeft een lange en hoge pass. Éder bereikt de bal nog maar net als eerste. Regedei onderschept slim de pass. Regedei draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
falábúak fc - BerettyóújfaluiSC 2:0

74e minuut.
Havrán probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kámory de bal. Met opzet legt Regedei zijn tegenspeler op de grond. Regedei krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Barta is nu in balbezit. Barta geeft de bal voor. Havrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Havrán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
falábúak fc - BerettyóújfaluiSC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: falábúak fc 30%, BerettyóújfaluiSC 70%.
falábúak fc - BerettyóújfaluiSC 2:1