Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus FC 1897 benceur
5-2-3-új Tactiek 532
34% Balbezit 66%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.3 gemiddelde waardering 55.6
slecht Schieten uitmuntend
zwak Passen solide
zwak Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Paproth is nu in balbezit. Paproth probeert naar een medespeler te passen. Pascalin rent richting de bal. Şahverdiyev rent richting de bal. Şahverdiyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - benceur 0:1

7e minuut.
Paproth rent richting de bal. Paproth geeft een hoge lob. Klungelig pakt Törőcsik de bal. Buday bereikt de bal nog maar net als eerste. Buday haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Sena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sena passt de bal zonder na te denken. Dragomirov is nu in balbezit. Dragomirov geeft een lange en hoge pass. Pascalin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - benceur 0:2

11e minuut.
Klement is nu in balbezit. Şahverdiyev verovert de bal door een tackle van achteren. Şahverdiyev probeert naar een medespeler te passen. Pascalin rent richting de bal. Pascalin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Balcerek met een sublieme pass. Paproth geeft een hoge lob. Daar is Törőcsik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buday is nu in balbezit. Buday haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Korhut met een sublieme pass. Wichary kopt de bal weg. Paproth bereikt de bal nog maar net als eerste. Paproth geeft de bal voor. Buday krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Korhut probeert naar een medespeler te passen. Balcerek kan de bal niet met de borst controleren. Balcerek passt de bal zonder na te denken. Paproth bereikt de bal nog maar net als eerste. Paproth geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Sena kopt de bal weg. Şahverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahverdiyev passt de bal in één keer door. Buday bereikt de bal nog maar net als eerste. Buday draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Vojtekovszki rent richting de bal. Paproth verovert de bal door een tackle van achteren. Paproth met een sublieme pass. Klungelig pakt Pascalin de bal. Pascalin draait met de bal, schiet en ... Korhut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Şahverdiyev probeert naar een medespeler te passen. Buday rent richting de bal. Bene is nu in balbezit. Buday onderschept slim de pass. Buday draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - benceur 0:3

44e minuut.
Törőcsik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sena zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şahverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus FC 1897 76%, benceur 24%.
Juventus FC 1897 - benceur 0:3

46e minuut.
Buday bereikt de bal nog maar net als eerste. Buday passt de bal in één keer door. Paproth speelt de bal door. Pascalin is nu in balbezit. Pascalin schiet op doel. De bal raakt de paal.

48e minuut.
Paproth rent richting de bal. Paproth speelt de bal door. Buday rent richting de bal. Buday schiet op doel. Korhut werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - benceur 0:4

49e minuut.
Wichary kopt de bal weg. Pascalin rent richting de bal. Pascalin geeft de bal voor. Klungelig pakt Huszti de bal. Huszti onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Paproth passt de bal in één keer door. Şahverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahverdiyev passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pascalin de bal. Pascalin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Şahverdiyev passt de bal met de wreef. Paproth is nu in balbezit. Paproth passt de bal zonder na te denken. Pascalin is nu in balbezit. Pascalin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - benceur 0:5

56e minuut.
Paproth rent richting de bal. Paproth passt de bal in één keer door. Şahverdiyev rent richting de bal. Şahverdiyev draait met de bal, schiet en ... Korhut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - benceur 0:6

59e minuut.
Paproth passt de bal met de wreef. Sena bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tischler. Tischler krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Sena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sena passt de bal zonder na te denken. Törőcsik is nu in balbezit. Buday verovert de bal door een tackle van achteren. Buday schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - benceur 0:7

64e minuut.
Korhut speelt de bal door. Balcerek probeert de bal met de borst te controleren. Balcerek probeert naar een medespeler te passen. Pascalin is nu in balbezit. Pascalin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

66e minuut.
Dzienis kan de bal niet met de borst controleren. Dzienis geeft een lange en hoge pass. Buday rent richting de bal. Buday haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - benceur 0:8

69e minuut.
Şahverdiyev kopt de bal weg. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin probeert naar een medespeler te passen. Buday is nu in balbezit. Buday draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - benceur 0:9

73e minuut.
Buday bereikt de bal nog maar net als eerste. Buday passt de bal met de wreef. Şahverdiyev rent richting de bal. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin haalt uit met een fantastische trap. Korhut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buday is nu in balbezit. Buday draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - benceur 0:10

74e minuut.
Törőcsik rent richting de bal. Şahverdiyev verovert de bal door een tackle van achteren. Şahverdiyev met een sublieme pass. Buday rent richting de bal. Buday schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - benceur 0:11

79e minuut.
Pascalin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Törőcsik de bal. Buday bereikt de bal nog maar net als eerste. Buday haalt uit met een fantastische trap. Korhut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - benceur 0:12

80e minuut.
Paproth is nu in balbezit. Paproth geeft een hoge lob. Buday is nu in balbezit. Buday schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - benceur 0:13

82e minuut.
Balcerek speelt de bal door. Paproth rent richting de bal. Paproth geeft een lange en hoge pass. Buday geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pascalin de bal onder controle te krijgen. Korhut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Korhut probeert naar een medespeler te passen. Balcerek kopt de bal weg. Klungelig pakt Törőcsik de bal. Pascalin rent richting de bal. Pascalin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Dragomirov probeert naar een medespeler te passen. Şahverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahverdiyev geeft de bal voor. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Korhut trapt de bal weg. Sena kopt de bal weg. Bene controleert de bal met de borst. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - benceur 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus FC 1897 91%, benceur 9%.
Juventus FC 1897 - benceur 0:14