Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 18:25
  • Competitiewedstrijd: Megye I.14
  • Stadion: Kopó Fc Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2947
Kopó Fc tatabánya fc
Beton Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.5 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


12e minuut.
Lajber bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajber geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Hollós de bal onder controle te krijgen. Bornemissza is nu in balbezit. Bornemissza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Hollós is nu in balbezit. Hollós geeft een lange en hoge pass. Vécsey is nu in balbezit. Vécsey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopó Fc - tatabánya fc 1:0

24e minuut.
Hollós bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollós passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fejér de bal. Zsolnai is nu in balbezit. Zsolnai haalt uit met een fantastische trap. Paal! Udvari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Zsolnai onderschept slim de pass. Fejér rent richting de bal. Fejér passt de bal in één keer door. Vécsey rent richting de bal. Vécsey draait met de bal, schiet en ... Udvari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Lőwy geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Vécsey de bal onder controle te krijgen. Bornemissza bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubinyi is nu in balbezit. Kubinyi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Kubinyi rent richting de bal. Kubinyi passt de bal met de wreef. Palkó probeert naar een medespeler te passen. Vécsey is nu in balbezit. Vécsey schiet op doel. Udvari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Zsolnai onderschept slim de pass. Zsolnai passt de bal met de wreef. Palkó met een sublieme pass. Fejér rent richting de bal. Fejér schiet op doel. Udvari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Doeltrap. Lőwy trapt de bal weg van het doel. Lajber kopt de bal weg. Bornemissza is nu in balbezit. Bornemissza schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kopó Fc 49%, tatabánya fc 51%.
Kopó Fc - tatabánya fc 1:0

46e minuut.
Kubinyi probeert naar een medespeler te passen. Bornemissza is nu in balbezit. Vécsey begaat een overtreding. Vécsey krijgt een gele kaart.

46e minuut.
Zsolnai rent richting de bal. Kubinyi is nu in balbezit. Dvéri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dvéri krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Vágner geeft een lange en hoge pass. Turi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turi passt de bal in één keer door. Báló is nu in balbezit. Báló geeft een lange en hoge pass. Udvari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Vágner bereikt de bal nog maar net als eerste. Báló onderschept slim de pass. Báló passt de bal in één keer door. Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Turi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vécsey de bal. Fejér rent richting de bal. Fejér haalt uit met een fantastische trap. Udvari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopó Fc - tatabánya fc 2:0

79e minuut.
Vécsey passt de bal zonder na te denken. Báló rent richting de bal. Báló passt de bal in één keer door. Fejér is nu in balbezit. Fejér haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Fejér passt de bal met de wreef. Daar is Lőwy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fejér onderschept slim de pass. Fejér draait met de bal, schiet en ... Udvari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kopó Fc 40%, tatabánya fc 60%.
Kopó Fc - tatabánya fc 2:0