Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juve Ultrass Göcseji Veszedelem SE
Normal Tactiek Veretes
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 31.7
slecht Schieten goed
zwak Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


11e minuut.
Başarır passt de bal in één keer door. Czarniecki heeft problemen om de bal te vangen. Czarniecki probeert naar een medespeler te passen. Babó rent richting de bal. Babó haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Biglia kopt de bal weg. Peruzzi met een sublieme pass. Babó heeft problemen om de bal te vangen. Babó draait met de bal, schiet en ... Orth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Ultrass - Göcseji Veszedelem SE 0:1

23e minuut.
Başarır geeft een hoge lob. Peruzzi is nu in balbezit. Biglia rent richting de bal. Peruzzi is nu in balbezit. Biglia geeft de bal voor. Orth bokst de bal weg. Alföldi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Babó. Babó krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Pardiñas geeft de bal voor. Hahn rent richting de bal. Babó verovert de bal door een tackle van achteren. Babó haalt uit met een fantastische trap. Orth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Ultrass - Göcseji Veszedelem SE 0:2

26e minuut.
Babó rent richting de bal. Peruzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Babó is nu in balbezit. Babó schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hannich de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Pardiñas onderschept slim de pass. Pardiñas geeft de bal voor. Babó kopt de bal weg. Czarniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarniecki schiet op doel. Orth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Hahn rent richting de bal. Biglia onderschept slim de pass. Biglia probeert naar een medespeler te passen. Babó is nu in balbezit. Babó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Ultrass - Göcseji Veszedelem SE 0:3

34e minuut.
Hannich geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Inzitari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peruzzi is nu in balbezit. Peruzzi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Czarniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Peruzzi rent richting de bal. Hahn verovert de bal door een tackle van achteren. Czarniecki is nu in balbezit. Czarniecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Inzitari passt de bal met de wreef. Peruzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Peruzzi geeft de bal voor. Alföldi rent richting de bal. Babó verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Ultrass - Göcseji Veszedelem SE 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juve Ultrass 72%, Göcseji Veszedelem SE 28%.
Juve Ultrass - Göcseji Veszedelem SE 0:4

51e minuut.
Babó bereikt de bal nog maar net als eerste. Peruzzi rent richting de bal. Babó bereikt de bal nog maar net als eerste. Babó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Ultrass - Göcseji Veszedelem SE 0:5

52e minuut.
Pardiñas probeert naar een medespeler te passen. Peruzzi is nu in balbezit. Kotul tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kotul krijgt een gele kaart.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vitányi komt het veld opgelopen. Wojciekiewicz komt het veld opgelopen. Lambert komt het veld opgelopen. Stachyra komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Tatár rent richting de bal. Wojciekiewicz onderschept slim de pass. Wojciekiewicz passt de bal zonder na te denken. Babó bereikt de bal nog maar net als eerste. Babó haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Daar is Stachyra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stachyra geeft een hoge lob. Babó bereikt de bal nog maar net als eerste. Babó haalt uit met een fantastische trap. Orth werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

70e minuut.
Vitányi verovert de bal door een tackle van achteren. Vitányi speelt de bal door. Alföldi probeert de bal met de borst te controleren. Babó rent richting de bal. Babó haalt uit met een fantastische trap. Orth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Peruzzi onderschept slim de pass. Peruzzi passt de bal in één keer door. Lambert is nu in balbezit. Babó is nu in balbezit. Babó schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Kotul probeert naar een medespeler te passen. Vitányi heeft problemen om de bal te vangen. Vitányi passt de bal met de wreef. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Klungelig pakt Faragó de bal. Başarır rent richting de bal. Başarır met een sublieme pass. Babó is nu in balbezit. Babó schiet op doel. Orth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Orth trapt de bal weg. Vitányi kopt de bal weg. Babó is nu in balbezit. Peruzzi rent richting de bal. Peruzzi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannich onderschept slim de pass. Babó is nu in balbezit. Peruzzi is nu in balbezit. Peruzzi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Hannich is nu in balbezit. Peruzzi onderschept slim de pass. Peruzzi probeert naar een medespeler te passen. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juve Ultrass 70%, Göcseji Veszedelem SE 30%.
Juve Ultrass - Göcseji Veszedelem SE 0:5