Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rákosborzasztó SE GaMi FC
Normal Tactiek Normál 343
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 44.8
zwak Schieten solide
zwak Passen goed
zwak Verdedigen redelijk


5e minuut.
Kliška geeft een hoge lob. Osváth heeft problemen om de bal te vangen. Anatol bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol haalt uit met een fantastische trap. Szentmiklósi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosborzasztó SE - GaMi FC 0:1

7e minuut.
Stanislawski passt de bal in één keer door. Anatol heeft problemen om de bal te vangen. Oros probeert naar een medespeler te passen. Stanislawski is nu in balbezit. Stanislawski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosborzasztó SE - GaMi FC 0:2

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duhart met een snelle inworp. Kliška is nu in balbezit. Kliška met een sublieme pass. Szíjj onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Verpecz kopt de bal weg. Kalmár is nu in balbezit. Kalmár passt de bal met de wreef. Stanislawski geeft een hoge lob. Anatol springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Oros kan de bal niet met de borst controleren. Anatol rent richting de bal. Kliška met een sublieme pass. Stanislawski rent richting de bal. Stanislawski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Madaras met een sublieme pass. Obitz heeft problemen om de bal te vangen. Mendolaro is nu in balbezit. Obitz onderschept slim de pass. Obitz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Stanislawski verovert de bal door een tackle van achteren. Kliška is nu in balbezit. Anatol is nu in balbezit. Anatol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosborzasztó SE - GaMi FC 0:3

27e minuut.
Kliška bereikt de bal nog maar net als eerste. Kliška speelt de bal door. Szíjj kan de bal niet met de borst controleren. Anatol is nu in balbezit. Anatol schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Stanislawski met een sublieme pass. Kliška kan de bal niet met de borst controleren. Oszlánczi is nu in balbezit. Kliška verovert de bal door een tackle van achteren. Kliška geeft een lange en hoge pass. Szentmiklósi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Anatol is nu in balbezit. Anatol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosborzasztó SE - GaMi FC 0:4

34e minuut.
Kliška passt de bal in één keer door. Anatol is nu in balbezit. Stanislawski rent richting de bal. Anatol bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosborzasztó SE - GaMi FC 0:5

39e minuut.
Voda speelt de bal door. Anatol bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Berki de bal onder controle te krijgen. Szentmiklósi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Duhart geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stanislawski de bal. Stanislawski met een sublieme pass. Anatol rent richting de bal. Anatol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Duhart onderschept slim de pass. Duhart geeft een hoge lob. Stanislawski kopt de bal weg. Anatol rent richting de bal. Anatol schiet op doel. Szentmiklósi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Kliška is nu in balbezit. Kliška schiet op doel. Szentmiklósi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosborzasztó SE - GaMi FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rákosborzasztó SE 77%, GaMi FC 23%.
Rákosborzasztó SE - GaMi FC 0:6

49e minuut.
Kälber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kälber geeft de bal voor. Stanislawski met een sublieme pass. Klungelig pakt Anatol de bal. Anatol draait met de bal, schiet en ... Szentmiklósi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kalmár bereikt de bal nog maar net als eerste. Madaras rent richting de bal. Kalmár onderschept slim de pass. Kalmár geeft een hoge lob. Stanislawski geeft een lange en hoge pass. Szentmiklósi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Szíjj bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol onderschept slim de pass. Kliška is nu in balbezit. Kliška schiet op doel. Szentmiklósi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosborzasztó SE - GaMi FC 0:7

70e minuut.
Stanislawski passt de bal in één keer door. Anatol kan de bal niet met de borst controleren. Anatol passt de bal in één keer door. Daar is Kliška, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kliška draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosborzasztó SE - GaMi FC 0:8

72e minuut.
Duhart rent richting de bal. Duhart passt de bal met de wreef. Stanislawski probeert naar een medespeler te passen. Anatol probeert de bal met de borst te controleren. Anatol haalt uit met een fantastische trap. Szentmiklósi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosborzasztó SE - GaMi FC 0:9

75e minuut.
Verpecz kopt de bal weg. Mendolaro geeft een lange en hoge pass. Osváth probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anatol bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Stanislawski met een sublieme pass. Kälber geeft een lange en hoge pass. Stanislawski kopt de bal weg. Kliška rent richting de bal. Kliška schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Osváth bereikt de bal nog maar net als eerste. Osváth passt de bal in één keer door. Duhart speelt de bal door. Anatol is nu in balbezit. Anatol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosborzasztó SE - GaMi FC 0:10

83e minuut.
Kliška geeft een lange en hoge pass. Stanislawski rent richting de bal. Stanislawski haalt uit met een fantastische trap. Berki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szentmiklósi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosborzasztó SE - GaMi FC 0:11

84e minuut.
Kliška passt de bal in één keer door. Anatol rent richting de bal. Anatol passt de bal in één keer door. Stanislawski rent richting de bal. Stanislawski haalt uit met een fantastische trap. Szentmiklósi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosborzasztó SE - GaMi FC 0:12

87e minuut.
Voda probeert naar een medespeler te passen. Kälber geeft een hoge lob. Anatol bereikt de bal nog maar net als eerste. Kliška rent richting de bal. Kliška haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosborzasztó SE - GaMi FC 0:13

89e minuut.
Anatol rent richting de bal. Kliška bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol schiet op doel. Szentmiklósi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosborzasztó SE - GaMi FC 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rákosborzasztó SE 78%, GaMi FC 22%.
Rákosborzasztó SE - GaMi FC 0:14