Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:29
  • Competitiewedstrijd: Megye I.15
  • Stadion: GaMi FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2443
GaMi FC Juve Ultrass
Normál 343 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
18% Spel op eigen helft 82%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 21.3
solid Schieten poor
good Passen weak
good Verdedigen poor


4e minuut.
Ágai Kis is nu in balbezit. Ágai Kis geeft een hoge lob. Anatol bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol heeft problemen om de bal te vangen. Anatol draait met de bal, schiet en ... Orth bokst de bal weg.

8e minuut.
Duhart heeft problemen om de bal te vangen. Duhart probeert naar een medespeler te passen. Kälber met een sublieme pass. Anatol bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Alföldi kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stanislawski met een sublieme pass. Csősz heeft problemen om de bal te vangen. Verlet rent richting de bal. Verlet draait met de bal, schiet en ... Orth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Voda is nu in balbezit. Voda speelt de bal door. Anatol is nu in balbezit. Anatol draait met de bal, schiet en ... Hannich probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Voda is nu in balbezit. Voda geeft een lange en hoge pass. Hahn kopt de bal weg. Kliška rent richting de bal. Kliška schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Orth trapt de bal weg. Kälber kopt de bal weg. Anatol bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Duhart bereikt de bal nog maar net als eerste. Duhart geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Csősz de bal onder controle te krijgen. Anatol is nu in balbezit. Anatol haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Anatol rent richting de bal. Stanislawski is nu in balbezit. Stanislawski probeert naar een medespeler te passen. Verlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlet haalt uit met een fantastische trap. Orth bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kälber speelt de bal door. Kliška bereikt de bal nog maar net als eerste. Kliška passt de bal in één keer door. Anatol heeft problemen om de bal te vangen. Anatol haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kliška zal de hoekschop nemen. Stanislawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlet schiet op doel. Orth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GaMi FC - Juve Ultrass 1:0

39e minuut.
Kälber met een sublieme pass. Kliška is nu in balbezit. Kliška passt de bal in één keer door. Anatol is nu in balbezit. Anatol schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Duhart verovert de bal door een tackle van achteren. Duhart probeert naar een medespeler te passen. Kälber is nu in balbezit. Kälber geeft een lange en hoge pass. Orth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Anatol bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GaMi FC - Juve Ultrass 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GaMi FC 16%, Juve Ultrass 84%.
GaMi FC - Juve Ultrass 2:0

47e minuut.
Csősz is nu in balbezit. Verlet onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Csősz. Csősz krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Inworp. Kliška met een snelle inworp. Verlet rent richting de bal. Verlet passt de bal zonder na te denken. Kälber geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Duhart geeft de bal voor. Daar is Kotul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anatol rent richting de bal. Anatol draait met de bal, schiet en ... Orth maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stanislawski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GaMi FC - Juve Ultrass 3:0

52e minuut.
Daar is Hannich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csősz bereikt de bal nog maar net als eerste. Csősz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kälber de bal. Kälber geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Duhart bereikt de bal nog maar net als eerste. Duhart probeert naar een medespeler te passen. Stanislawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanislawski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GaMi FC - Juve Ultrass 4:0

61e minuut.
Kliška probeert naar een medespeler te passen. Daar is Anatol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Stanislawski passt de bal zonder na te denken. Verlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannich is nu in balbezit. Verlet onderschept slim de pass. Verlet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Anatol bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanislawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanislawski probeert naar een medespeler te passen. Verlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Anatol rent richting de bal. Anatol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Duhart rent richting de bal. Kälber speelt de bal door. Alföldi is nu in balbezit. Anatol onderschept slim de pass. Anatol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GaMi FC - Juve Ultrass 5:0

76e minuut.
Verlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlet passt de bal met de wreef. Stanislawski speelt de bal door. Anatol bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kälber probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hannich de bal. Anatol speelt de bal door. Stanislawski is nu in balbezit. Stanislawski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Klungelig pakt Hannich de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Duhart neemt de hoekschop. Mendolaro rent richting de bal. Mendolaro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Stanislawski is nu in balbezit. Anatol heeft problemen om de bal te vangen. Stanislawski is nu in balbezit. Anatol bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GaMi FC 20%, Juve Ultrass 80%.
GaMi FC - Juve Ultrass 5:0