Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Göcseji Veszedelem SE Rákosborzasztó SE
Veretes Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
30 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 22.6
solide Schieten matig
matig Passen slecht
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Czarniecki passt de bal zonder na te denken. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Osváth is nu in balbezit. Linares onderschept slim de pass. Linares geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Peruzzi rent richting de bal. Oszlánczi rent richting de bal. Peruzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Babó is nu in balbezit. Babó schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Göcseji Veszedelem SE - Rákosborzasztó SE 1:0

6e minuut.
Oszlánczi rent richting de bal. Biglia rent richting de bal. Biglia passt de bal zonder na te denken. Czarniecki rent richting de bal. Czarniecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Babó verovert de bal door een tackle van achteren. Babó passt de bal zonder na te denken. Peruzzi heeft problemen om de bal te vangen. Peruzzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Göcseji Veszedelem SE - Rákosborzasztó SE 2:0

11e minuut.
Osváth bereikt de bal nog maar net als eerste. Peruzzi onderschept slim de pass. Peruzzi passt de bal met de wreef. Babó bereikt de bal nog maar net als eerste. Babó haalt uit met een fantastische trap. Szentmiklósi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Biglia geeft de bal voor. Madaras heeft problemen om de bal te vangen. Czarniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarniecki draait met de bal, schiet en ... Berki probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Berki rent richting de bal. Babó onderschept slim de pass. Babó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Göcseji Veszedelem SE - Rákosborzasztó SE 3:0

19e minuut.
Pardiñas rent richting de bal. Csernai verovert de bal door een tackle van achteren. Csernai speelt de bal door. Csák rent richting de bal. Csák schiet op doel. Andružis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Csernai is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Csernai is nu in balbezit. Csernai haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Göcseji Veszedelem SE - Rákosborzasztó SE 3:1

27e minuut.
Oros rent richting de bal. Inzitari onderschept slim de pass. Inzitari met een sublieme pass. Babó is nu in balbezit. Babó schiet op doel. Szentmiklósi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szíjj met een harde bal richting middenveld. Başarır kopt de bal weg. Babó is nu in balbezit. Babó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Göcseji Veszedelem SE - Rákosborzasztó SE 4:1

31e minuut.
Linares geeft een hoge lob. Klungelig pakt Peruzzi de bal. Peruzzi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Osváth de bal onder controle te krijgen. Babó krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Berki geeft een hoge lob. Imrik rent richting de bal. Met opzet legt Linares zijn tegenspeler op de grond. Linares is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

40e minuut.
Peruzzi passt de bal zonder na te denken. Czarniecki rent richting de bal. Czarniecki met een sublieme pass. Babó rent richting de bal. Babó haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Biglia rent richting de bal. Biglia passt de bal in één keer door. Daar is Babó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babó schiet op doel. Szentmiklósi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Göcseji Veszedelem SE - Rákosborzasztó SE 5:1

45e minuut.
Babó bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarniecki rent richting de bal. Babó passt de bal zonder na te denken. Peruzzi is nu in balbezit. Peruzzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Göcseji Veszedelem SE 24%, Rákosborzasztó SE 76%.
Göcseji Veszedelem SE - Rákosborzasztó SE 5:1

48e minuut.
Babó probeert de bal aan de voet te houden. Peruzzi is nu in balbezit. Madaras maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Madaras naar de kleedkamers voor een vroege douche.

50e minuut.
Affleck kopt de bal weg. Klungelig pakt Biglia de bal. Biglia probeert naar een medespeler te passen. Babó rent richting de bal. Babó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Szíjj geeft een lange en hoge pass. Başarır probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Biglia probeert naar een medespeler te passen. Babó rent richting de bal. Babó haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Obitz rent richting de bal. Başarır verovert de bal door een tackle van achteren. Başarır met een sublieme pass. Babó bereikt de bal nog maar net als eerste. Babó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Peruzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Babó rent richting de bal. Peruzzi rent richting de bal. Babó rent richting de bal. Babó draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Czarniecki rent richting de bal. Czarniecki haalt uit met een fantastische trap. Szentmiklósi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Göcseji Veszedelem SE - Rákosborzasztó SE 6:1

60e minuut.
Obitz is nu in balbezit. Başarır verovert de bal door een tackle van achteren. Başarır met een sublieme pass. Czarniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarniecki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szentmiklósi bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wojciekiewicz komt het veld opgelopen. Stachyra komt het veld opgelopen. Vitányi komt het veld opgelopen. Lambert komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Babó bereikt de bal nog maar net als eerste. Babó draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Berki de bal. Peruzzi is nu in balbezit. Peruzzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Göcseji Veszedelem SE - Rákosborzasztó SE 7:1

73e minuut.
Peruzzi kopt de bal weg. Stachyra is nu in balbezit. Stachyra probeert naar een medespeler te passen. Babó rent richting de bal. Babó schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Osváth passt de bal zonder na te denken. Inworp. Vitányi met een snelle inworp. Peruzzi is nu in balbezit. Peruzzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Göcseji Veszedelem SE - Rákosborzasztó SE 8:1

81e minuut.
Affleck geeft een lange en hoge pass. Babó is nu in balbezit. Babó passt de bal zonder na te denken. Vitányi rent richting de bal. Vitányi haalt uit met een fantastische trap. Szentmiklósi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Göcseji Veszedelem SE - Rákosborzasztó SE 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Göcseji Veszedelem SE 22%, Rákosborzasztó SE 78%.
Göcseji Veszedelem SE - Rákosborzasztó SE 9:1