Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAGRES LUSITANIA CF Göcseji Veszedelem SE
Normal Tactiek Veretes
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.8 gemiddelde waardering 34.7
slecht Schieten solide
slecht Passen matig
zwak Verdedigen matig


3e minuut.
Gyurina is nu in balbezit. Czarniecki rent richting de bal. Gyurina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gyurina krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Czarniecki passt de bal zonder na te denken. Peruzzi rent richting de bal. Babó rent richting de bal. Babó schiet op doel. Hrutka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Prokopi de bal. Peruzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Peruzzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAGRES LUSITANIA CF - Göcseji Veszedelem SE 0:1

12e minuut.
Başarır passt de bal in één keer door. Réti is nu in balbezit. Babó verovert de bal door een tackle van achteren. Babó schiet op doel. Hrutka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAGRES LUSITANIA CF - Göcseji Veszedelem SE 0:2

15e minuut.
Czarniecki kan de bal niet met de borst controleren. Czarniecki probeert naar een medespeler te passen. Peruzzi rent richting de bal. Babó bereikt de bal nog maar net als eerste. Babó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Başarır speelt de bal door. Sapieha is nu in balbezit. Sapieha geeft een hoge lob. Peruzzi is nu in balbezit. Peruzzi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Prokopi kopt de bal weg. Başarır bereikt de bal nog maar net als eerste. Başarır passt de bal zonder na te denken. Babó rent richting de bal. Babó haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SAGRES LUSITANIA CF - Göcseji Veszedelem SE 0:3

31e minuut.
Başarır passt de bal in één keer door. Inzitari rent richting de bal. Inzitari passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Peruzzi de bal. Peruzzi passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Peruzzi rent richting de bal. Peruzzi passt de bal zonder na te denken. Czarniecki rent richting de bal. Czarniecki schiet op doel. Hrutka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAGRES LUSITANIA CF - Göcseji Veszedelem SE 0:4

32e minuut.
Daar is Laár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babó bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarniecki is nu in balbezit. Babó rent richting de bal. Babó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Biglia rent richting de bal. Biglia geeft een hoge lob. Peresztegi is nu in balbezit. Biglia verovert de bal door een tackle van achteren. Biglia geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Peresztegi geeft een lange en hoge pass. Pardiñas geeft een lange en hoge pass. Inzitari probeert de bal aan de voet te houden. Peruzzi is nu in balbezit. Peruzzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAGRES LUSITANIA CF - Göcseji Veszedelem SE 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAGRES LUSITANIA CF 75%, Göcseji Veszedelem SE 25%.
SAGRES LUSITANIA CF - Göcseji Veszedelem SE 0:5

47e minuut.
Morvay rent richting de bal. Grubits bereikt de bal nog maar net als eerste. Biglia speelt de bal door. Babó bereikt de bal nog maar net als eerste. Babó haalt uit met een fantastische trap. Hrutka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Morvay geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Affleck de bal onder controle te krijgen. Dörnyei begaat een overtreding. Dörnyei krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Inworp. Vitányi komt het veld opgelopen. Wojciekiewicz komt het veld opgelopen. Lambert komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Vermes speelt de bal door. Affleck bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermes probeert naar een medespeler te passen. Babó rent richting de bal. Babó haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAGRES LUSITANIA CF - Göcseji Veszedelem SE 0:6

64e minuut.
Morvay geeft de bal voor. Klungelig pakt Affleck de bal. Affleck speelt de bal door. Peruzzi is nu in balbezit. Peruzzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAGRES LUSITANIA CF - Göcseji Veszedelem SE 0:7

69e minuut.
Babó passt de bal met de wreef. Daar is Peruzzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lambert is nu in balbezit. Peruzzi rent richting de bal. Peruzzi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Peruzzi met een sublieme pass. Prokopi bereikt de bal nog maar net als eerste. Babó verovert de bal door een tackle van achteren. Babó schiet op doel. Hrutka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Babó rent richting de bal. Babó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAGRES LUSITANIA CF - Göcseji Veszedelem SE 0:8

78e minuut.
Grubits is nu in balbezit. Vitányi verovert de bal door een tackle van achteren. Vitányi met een sublieme pass. Babó rent richting de bal. Babó draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAGRES LUSITANIA CF 79%, Göcseji Veszedelem SE 21%.
SAGRES LUSITANIA CF - Göcseji Veszedelem SE 0:8