Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:26
  • Competitiewedstrijd: Megye I.15
  • Stadion: PUK Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 3100
PUK GaMi FC
442 Tactiek Normál 343
37% Balbezit 63%
87% Spel op eigen helft 13%
2 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 48.9
slecht Schieten solide
hopeloos Passen goed
zwak Verdedigen solide


2e minuut.
Pajor is nu in balbezit. Voda bereikt de bal nog maar net als eerste. Voda speelt de bal door. Pajor rent richting de bal. Pajor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Zanyi trapt de bal weg van het doel. Verlet kopt de bal weg. Buzás is nu in balbezit. Pajor onderschept slim de pass. Pajor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kälber geeft de bal voor. Anatol heeft problemen om de bal te vangen. Anatol passt de bal zonder na te denken. Pajor rent richting de bal. Pajor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PUK - GaMi FC 0:1

14e minuut.
Pajor is nu in balbezit. Voda is nu in balbezit. Voda passt de bal zonder na te denken. Anatol bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PUK - GaMi FC 0:2

18e minuut.
Duhart geeft de bal voor. Klungelig pakt Lőwy de bal. Pajor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajor draait met de bal, schiet en ... Lőwy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Pajor bereikt de bal nog maar net als eerste. Lőwy rent richting de bal. Lőwy geeft een lange en hoge pass. Pajor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajor draait met de bal, schiet en ... Zanyi bokst de bal weg.

26e minuut.
Golda rent richting de bal. Duhart verovert de bal door een tackle van achteren. Duhart passt de bal zonder na te denken. Anatol geeft een hoge lob. Pajor rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Gubán verovert de bal door een tackle van achteren. Voda onderschept slim de pass. Voda passt de bal zonder na te denken. Pajor rent richting de bal. Pajor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Buzás kopt de bal weg. Klungelig pakt Mendolaro de bal. Gyurkovits is nu in balbezit. Mendolaro verovert de bal door een tackle van achteren. Mendolaro geeft de bal voor. Zanyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pajor is nu in balbezit. Pajor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PUK - GaMi FC 0:3

38e minuut.
Pajor probeert naar een medespeler te passen. Anatol bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol haalt uit met een fantastische trap. Zanyi probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Buzás de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
PUK - GaMi FC 0:4

39e minuut.
Gubán bereikt de bal nog maar net als eerste. Voda onderschept slim de pass. Voda speelt de bal door. Pajor rent richting de bal. Pajor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Gyurkovits onderschept slim de pass. Mendolaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendolaro passt de bal met de wreef. Ágai Kis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ágai Kis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Voda onderschept slim de pass. Voda speelt de bal door. Pajor rent richting de bal. Pajor haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lőwy de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PUK 89%, GaMi FC 11%.
PUK - GaMi FC 0:4

51e minuut.
Országh kopt de bal weg. Anatol rent richting de bal. Anatol met een sublieme pass. Pajor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Duhart met een sublieme pass. Voda rent richting de bal. Voda geeft de bal voor. Anatol probeert de bal aan de voet te houden. Anatol draait met de bal, schiet en ... Zanyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Verlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlet met een sublieme pass. Szabolcsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol verovert de bal door een tackle van achteren. Anatol geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duhart met de inworp. Voda bereikt de bal nog maar net als eerste. Voda haalt uit met een fantastische trap. Zanyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PUK - GaMi FC 0:5

57e minuut.
Voda geeft een hoge lob. Anatol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Verlet rent richting de bal. Anatol rent richting de bal. Anatol geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Lőwy geeft een hoge lob. Inworp. Duhart zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Voda rent richting de bal. Voda geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Voda is nu in balbezit. Voda geeft de bal voor. Klungelig pakt Berendi de bal. Pajor rent richting de bal. Pajor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Anatol is nu in balbezit. Anatol geeft een lange en hoge pass. Pajor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PUK - GaMi FC 0:6

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Berendi de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ágai Kis zal de hoekschop nemen. Anatol heeft problemen om de bal te vangen. Anatol haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Zanyi met een sublieme pass. Ágai Kis kopt de bal weg. Daar is Gubán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anatol rent richting de bal. Anatol draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Voda kopt de bal weg. Pajor bereikt de bal nog maar net als eerste. Lőwy begaat een overtreding. Lőwy krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Klungelig pakt Pajor de bal. Lőwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajor rent richting de bal. Pajor draait met de bal, schiet en ... Zanyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PUK - GaMi FC 0:7

89e minuut.
Anatol probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Buzás de bal. Pajor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajor draait met de bal, schiet en ... Zanyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PUK 86%, GaMi FC 14%.
PUK - GaMi FC 0:7