Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rákosborzasztó SE Dream TeamFc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
26% Spel op eigen helft 74%
17 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 17
matig Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Pelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelle geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Oszlánczi de bal onder controle te krijgen. Obitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Obitz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosborzasztó SE - Dream TeamFc 1:0

9e minuut.
Csernai draait met de bal, schiet en ... Herényi kopt de bal weg. Klungelig pakt Sólyom de bal. Obitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Obitz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Obitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Obitz haalt uit met een fantastische trap. Csernai is nu in balbezit. Csernai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosborzasztó SE - Dream TeamFc 2:0

27e minuut.
Verpecz rent richting de bal. Való verovert de bal door een tackle van achteren. Való passt de bal met de wreef. Miriuta rent richting de bal. Miriuta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Inworp. Komódi met een snelle inworp. Mucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mucha geeft een hoge lob. Kvasz krijgt zijn hoofd ertegen. Szentmiklósi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Pelle rent richting de bal. Csernai rent richting de bal. Csernai met een sublieme pass. Obitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Obitz schiet op doel. Vólent verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Herényi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Komódi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gorbói komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Verpecz passt de bal zonder na te denken. Obitz rent richting de bal. Obitz speelt de bal door. Csernai rent richting de bal. Csernai draait met de bal, schiet en ... Vólent kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosborzasztó SE - Dream TeamFc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rákosborzasztó SE 27%, Dream TeamFc 73%.
Rákosborzasztó SE - Dream TeamFc 3:0

50e minuut.
Csernai verovert de bal door een tackle van achteren. Herényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Csernai verovert de bal door een tackle van achteren. Csernai draait met de bal, schiet en ... Vólent maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosborzasztó SE - Dream TeamFc 4:0

58e minuut.
Sólyom is nu in balbezit. Csernai verovert de bal door een tackle van achteren. Csernai met een sublieme pass. Obitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Obitz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Csák met de inworp. Obitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sólyom legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Obitz raakt geblesseerd tijdens het duel. Csernai zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rákosborzasztó SE 26%, Dream TeamFc 74%.
Rákosborzasztó SE - Dream TeamFc 4:0