Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rákosborzasztó SE Hunorfradi
Normal Tactiek 433
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 18.1
average Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Gyulay geeft een lange en hoge pass. Inworp. Imrik met een snelle inworp. Obitz controleert de bal met de borst. Obitz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Berki rent richting de bal. Berki geeft een lange en hoge pass. Imrik speelt de bal door. Daar is Csernai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csernai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Imrik met een sublieme pass. Obitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Obitz probeert naar een medespeler te passen. Csernai rent richting de bal. Csernai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosborzasztó SE - Hunorfradi 1:0

12e minuut.
Jancsó bereikt de bal nog maar net als eerste. Obitz rent richting de bal. Jancsó verovert de bal door een tackle van achteren. Csernai verovert de bal door een tackle van achteren. Csernai haalt uit met een fantastische trap. Sánta bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosborzasztó SE - Hunorfradi 2:0

14e minuut.
Csák is nu in balbezit. Csák passt de bal zonder na te denken. Csernai bereikt de bal nog maar net als eerste. Csernai schiet op doel. Sánta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Szíjj kopt de bal weg. Amsel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kerepeszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerepeszki draait met de bal, schiet en ... Szentmiklósi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Oszlánczi verovert de bal door een tackle van achteren. Oszlánczi met een sublieme pass. Verpecz is nu in balbezit. Obitz rent richting de bal. Obitz haalt uit met een fantastische trap. Sánta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosborzasztó SE - Hunorfradi 3:0

30e minuut.
Obitz is nu in balbezit. Obitz passt de bal zonder na te denken. Csernai is nu in balbezit. Csernai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosborzasztó SE - Hunorfradi 4:0

33e minuut.
Berki rent richting de bal. Berki geeft een hoge lob. Jancsó heeft problemen om de bal te vangen. Nyers bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyers passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Imrik is nu in balbezit. Imrik probeert naar een medespeler te passen. Kisistók is nu in balbezit. Csernai onderschept slim de pass. Csernai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosborzasztó SE - Hunorfradi 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rákosborzasztó SE 42%, Hunorfradi 58%.
Rákosborzasztó SE - Hunorfradi 5:0

56e minuut.
Klungelig pakt Obitz de bal. Csernai rent richting de bal. Obitz rent richting de bal. Csernai is nu in balbezit. Csernai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Nyers met een sublieme pass. Oros is nu in balbezit. Oros passt de bal met de wreef. Obitz rent richting de bal. Obitz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Daar is Nyers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nyers passt de bal in één keer door. Amsel is nu in balbezit. Kerepeszki rent richting de bal. Kerepeszki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Nyers heeft problemen om de bal te vangen. Verpecz rent richting de bal. Verpecz probeert naar een medespeler te passen. Obitz rent richting de bal. Obitz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosborzasztó SE - Hunorfradi 6:0

77e minuut.
Amsel rent richting de bal. Verpecz is nu in balbezit. Verpecz passt de bal met de wreef. Csernai bereikt de bal nog maar net als eerste. Csernai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Gyulay geeft een lange en hoge pass. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyulay begaat een overtreding. Imrik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Csák met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rákosborzasztó SE 39%, Hunorfradi 61%.
Rákosborzasztó SE - Hunorfradi 6:0