Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Benivi SFC Göcseji Veszedelem SE
Normal Tactiek Veretes
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 32.1
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Czarniecki is nu in balbezit. Czarniecki met een sublieme pass. Peruzzi is nu in balbezit. Babó is nu in balbezit. Babó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Szlezák bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Czarniecki met een sublieme pass. Peruzzi rent richting de bal. Peruzzi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Inzitari verovert de bal door een tackle van achteren. Inzitari probeert naar een medespeler te passen. Híres bereikt de bal nog maar net als eerste. Babó verovert de bal door een tackle van achteren. Babó draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Inzitari geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Czarniecki is nu in balbezit. Czarniecki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Babó de bal onder controle te krijgen. Szegfü bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Benivi SFC - Göcseji Veszedelem SE 0:1

19e minuut.
Groszmann is nu in balbezit. Biglia is nu in balbezit. Biglia passt de bal zonder na te denken. Peruzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Peruzzi geeft een hoge lob. Szegfü probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Babó rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benivi SFC - Göcseji Veszedelem SE 0:2

20e minuut.
Richter probeert naar een medespeler te passen. Groszmann met een sublieme pass. Heffler is nu in balbezit. Babó onderschept slim de pass. Babó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Linares geeft een lange en hoge pass. Babó rent richting de bal. Peruzzi rent richting de bal. Babó bereikt de bal nog maar net als eerste. Babó draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Biglia onderschept slim de pass. Biglia met een sublieme pass. Babó rent richting de bal. Babó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Benivi SFC - Göcseji Veszedelem SE 0:3

27e minuut.
Szlezák geeft een lange en hoge pass. Pardiñas rent richting de bal. Pardiñas geeft een lange en hoge pass. Babó rent richting de bal. Babó draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benivi SFC - Göcseji Veszedelem SE 0:4

31e minuut.
Başarır is nu in balbezit. Başarır probeert naar een medespeler te passen. Czarniecki is nu in balbezit. Peruzzi rent richting de bal. Peruzzi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bartus speelt de bal door. Başarır met een sublieme pass. Tokody bereikt de bal nog maar net als eerste. Babó onderschept slim de pass. Babó draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Pardiñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardiñas speelt de bal door. Daar is Czarniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babó rent richting de bal. Babó schiet op doel. Szegfü probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Czarniecki rent richting de bal. Czarniecki draait met de bal, schiet en ... Szegfü werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Biglia kopt de bal weg. Linares geeft een hoge lob. Klungelig pakt Híres de bal. Babó is nu in balbezit. Babó draait met de bal, schiet en ... Szegfü probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Benivi SFC - Göcseji Veszedelem SE 0:5

44e minuut.
Peruzzi rent richting de bal. Babó is nu in balbezit. Peruzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Babó rent richting de bal. Babó draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Benivi SFC - Göcseji Veszedelem SE 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benivi SFC 85%, Göcseji Veszedelem SE 15%.
Benivi SFC - Göcseji Veszedelem SE 0:6

48e minuut.
Inzitari verovert de bal door een tackle van achteren. Inzitari speelt de bal door. Babó rent richting de bal. Peruzzi is nu in balbezit. Peruzzi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Linares rent richting de bal. Linares geeft een lange en hoge pass. Peruzzi rent richting de bal. Peruzzi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Inworp. Vitányi komt het veld opgelopen. Stachyra komt het veld opgelopen. Wojciekiewicz komt het veld opgelopen. Lambert komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Heffler bereikt de bal nog maar net als eerste. Heffler geeft een lange en hoge pass. Lambert kopt de bal weg. Babó is nu in balbezit. Babó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Híres probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bartus bereikt de bal nog maar net als eerste. Peruzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Babó rent richting de bal. Babó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Benivi SFC - Göcseji Veszedelem SE 0:7

72e minuut.
Groszmann is nu in balbezit. Babó verovert de bal door een tackle van achteren. Lambert is nu in balbezit. Lambert draait met de bal, schiet en ... Szegfü werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Affleck passt de bal zonder na te denken. Vitányi rent richting de bal. Vitányi passt de bal zonder na te denken. Daar is Peruzzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peruzzi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Szegfü trapt de bal weg van het doel. Vitányi kopt de bal weg. Szlezák heeft problemen om de bal te vangen. Babó is nu in balbezit. Babó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Peruzzi probeert naar een medespeler te passen. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Babó is nu in balbezit. Babó haalt uit met een fantastische trap. Szegfü maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benivi SFC - Göcseji Veszedelem SE 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benivi SFC 78%, Göcseji Veszedelem SE 22%.
Benivi SFC - Göcseji Veszedelem SE 0:8