Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dream TeamFc GaMi FC
Normal Tactiek Normál 343
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 47.9
weak Schieten solid
poor Passen good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Ujvári verovert de bal door een tackle van achteren. Verlet onderschept slim de pass. Sólyom bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlet verovert de bal door een tackle van achteren. Verlet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Kälber rent richting de bal. Kälber passt de bal met de wreef. Verlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol is nu in balbezit. Anatol draait met de bal, schiet en ... Vólent bokst de bal weg.

5e minuut.
Miriuta controleert de bal met de borst. Kälber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kälber passt de bal met de wreef. Anatol is nu in balbezit. Anatol draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Verlet met een sublieme pass. Kälber is nu in balbezit. Kälber passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Anatol de bal. Anatol draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Kliška bereikt de bal nog maar net als eerste. Kliška passt de bal met de wreef. Stanislawski met een sublieme pass. Anatol bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Stanislawski onderschept slim de pass. Stanislawski passt de bal met de wreef. Verlet is nu in balbezit. Verlet draait met de bal, schiet en ... Ujvári probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream TeamFc - GaMi FC 0:1

9e minuut.
Kvasz is nu in balbezit. Kvasz passt de bal zonder na te denken. Gorbói is nu in balbezit. Stanislawski onderschept slim de pass. Stanislawski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

13e minuut.
Kälber rent richting de bal. Kälber geeft de bal voor. Klungelig pakt Herényi de bal. Anatol bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kälber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kälber speelt de bal door. Anatol rent richting de bal. Anatol draait met de bal, schiet en ... Vólent maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Kliška zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Verlet geeft de bal voor. Anatol is nu in balbezit. Anatol haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stanislawski rent richting de bal. Stanislawski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream TeamFc - GaMi FC 0:2

18e minuut.
Kvasz probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duhart met de inworp. Verlet rent richting de bal. Verlet geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Herényi heeft problemen om de bal te vangen. Anatol bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dream TeamFc - GaMi FC 0:3

20e minuut.
Kälber passt de bal met de wreef. Anatol rent richting de bal. Verlet is nu in balbezit. Anatol rent richting de bal. Anatol schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stanislawski is nu in balbezit. Stanislawski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Sólyom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anatol is nu in balbezit. Anatol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream TeamFc - GaMi FC 0:4

28e minuut.
Kälber met een sublieme pass. Verlet met een sublieme pass. Anatol bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol schiet op doel. Vólent maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream TeamFc - GaMi FC 0:5

30e minuut.
Pelle is nu in balbezit. Verlet verovert de bal door een tackle van achteren. Verlet passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Stanislawski de bal. Stanislawski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream TeamFc - GaMi FC 0:6

33e minuut.
Verlet is nu in balbezit. Verlet schiet op doel. Na een snelle pass probeert Anatol de bal onder controle te krijgen. Duhart is nu in balbezit. Duhart geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Anatol bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol passt de bal zonder na te denken. Herényi is nu in balbezit. Stanislawski verovert de bal door een tackle van achteren. Stanislawski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream TeamFc - GaMi FC 0:7

38e minuut.
Stanislawski verovert de bal door een tackle van achteren. Stanislawski passt de bal zonder na te denken. Verlet is nu in balbezit. Verlet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream TeamFc - GaMi FC 0:8

39e minuut.
Daar is Anatol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sólyom verovert de bal door een tackle van achteren. Sólyom speelt de bal door. Kliška rent richting de bal. Kliška draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Mendolaro met een sublieme pass. Sólyom bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlet verovert de bal door een tackle van achteren. Verlet geeft een lange en hoge pass. Vólent probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Anatol is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream TeamFc - GaMi FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream TeamFc 85%, GaMi FC 15%.
Dream TeamFc - GaMi FC 0:9

49e minuut.
Doeltrap. Vólent trapt de bal weg van het doel. Mendolaro kopt de bal weg. Anatol is nu in balbezit. Anatol draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Verlet onderschept slim de pass. Kälber probeert naar een medespeler te passen. Anatol is nu in balbezit. Anatol haalt uit met een fantastische trap. Vólent maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream TeamFc - GaMi FC 0:10

53e minuut.
Verlet probeert naar een medespeler te passen. Herényi is nu in balbezit. Anatol onderschept slim de pass. Anatol draait met de bal, schiet en ... Vólent probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream TeamFc - GaMi FC 0:11

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duhart met een snelle inworp. Kälber probeert naar een medespeler te passen. Anatol is nu in balbezit. Anatol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream TeamFc - GaMi FC 0:12

63e minuut.
Verlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Kälber is nu in balbezit. Kälber passt de bal in één keer door. Anatol is nu in balbezit. Anatol draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Stanislawski kopt de bal weg. Anatol is nu in balbezit. Vólent probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Verlet de bal. Verlet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kälber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kälber passt de bal zonder na te denken. Anatol bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanislawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanislawski draait met de bal, schiet en ... Vólent verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Sólyom probeert naar een medespeler te passen. Való is nu in balbezit. Mendolaro begaat een overtreding. Mendolaro krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Verlet is nu in balbezit. Verlet passt de bal met de wreef. Stanislawski heeft problemen om de bal te vangen. Anatol bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream TeamFc - GaMi FC 0:13

74e minuut.
Való passt de bal in één keer door. Duhart is nu in balbezit. Ujvári is nu in balbezit. Duhart onderschept slim de pass. Duhart geeft een hoge lob. Vólent kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Duhart is nu in balbezit. Duhart geeft een hoge lob. Stanislawski rent richting de bal. Anatol is nu in balbezit. Anatol schiet op doel. Vólent probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Sólyom de bal. Verlet is nu in balbezit. Verlet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream TeamFc - GaMi FC 0:14

80e minuut.
Verlet geeft de bal voor. Pelle geeft een lange en hoge pass. Stanislawski kopt de bal weg. Anatol rent richting de bal. Anatol draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Anatol rent richting de bal. Ujvári is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream TeamFc - GaMi FC 0:15

84e minuut.
Verlet onderschept slim de pass. Kälber is nu in balbezit. Kälber passt de bal zonder na te denken. Anatol bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream TeamFc - GaMi FC 0:16

88e minuut.
Kliška zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sólyom probeert naar een medespeler te passen. Daar is Miriuta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kälber rent richting de bal. Kälber geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream TeamFc - GaMi FC 0:17

89e minuut.
Kvasz passt de bal zonder na te denken. Verlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlet passt de bal met de wreef. Anatol is nu in balbezit. Anatol draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream TeamFc 78%, GaMi FC 22%.
Dream TeamFc - GaMi FC 0:17