Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-17 18:26
  • Competitiewedstrijd: Megye I.15
  • Stadion: ZTE FC Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3092
ZTE FC Juve Ultrass
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 22.5
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


22e minuut.
Faragó rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bausz. Faragó raakt geblesseerd tijdens het duel. Csősz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tatár kopt de bal weg. Kőrösi probeert de bal aan de voet te houden. Kakuszi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakuszi draait met de bal, schiet en ... Zsidai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Csősz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Csősz. Csősz krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Klungelig pakt Tőkei de bal. Faragó bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tőkei. Faragó is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Csősz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZTE FC 67%, Juve Ultrass 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ZTE FC - Juve Ultrass 0:0

47e minuut.
Bausz passt de bal zonder na te denken. Kakuszi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Faragó rent richting de bal. Faragó schiet op doel. Zsidai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZTE FC - Juve Ultrass 0:1

51e minuut.
Nyitrai met een sublieme pass. Faragó rent richting de bal. Bausz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bausz krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Alföldi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gajer met de inworp. Boda bereikt de bal nog maar net als eerste. Boda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZTE FC - Juve Ultrass 1:1

62e minuut.
Bausz geeft een hoge lob. Kotul is nu in balbezit. Boda begaat een overtreding. Kotul wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kotul kan niet meer verder spelen. Fejér komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Klungelig pakt Gera de bal. Kakuszi bereikt de bal nog maar net als eerste. Csató bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakuszi verovert de bal door een tackle van achteren. Kakuszi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZTE FC 65%, Juve Ultrass 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ZTE FC - Juve Ultrass 1:1