Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:28
  • Competitiewedstrijd: Megye I.16
  • Stadion: Tempo SC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 4998
Tempo SC Tápiószőlős KSE.
Sajat 442 Tactiek Barca
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 49.5
zwak Schieten zeer goed
matig Passen goed
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Galgóczy is nu in balbezit. Hue verovert de bal door een tackle van achteren. Kölcsényi is nu in balbezit. Hue onderschept slim de pass. Tobescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Hue is nu in balbezit. Zele verovert de bal door een tackle van achteren. Zele speelt de bal door. Brandmeier rent richting de bal. Brandmeier geeft een hoge lob. Plotár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Figurski passt de bal in één keer door. Crivăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivăţ geeft een hoge lob. Hue rent richting de bal. Hue draait met de bal, schiet en ... Plotár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Tobescu haalt uit met een fantastische trap. Zele kopt de bal weg. Daar is Kozma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malek bereikt de bal nog maar net als eerste. Malek geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo SC - Tápiószőlős KSE. 0:1

18e minuut.
Brandmeier speelt de bal door. Tobescu is nu in balbezit. Tobescu geeft de bal voor. Hue rent richting de bal. Hue schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Figurski geeft een hoge lob. Brandmeier is nu in balbezit. Brandmeier geeft een lange en hoge pass. Malek is nu in balbezit. Malek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Hue kopt de bal weg. Tobescu rent richting de bal. Vas begaat een overtreding. Tobescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Figurski wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Malek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bükszegi. Malek raakt geblesseerd tijdens het duel. Figurski met een snel genomen vrije trap. Hue springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Zele controleert de bal met de borst. Zele geeft een lange en hoge pass. Inworp. Malek met de inworp. Tobescu geeft een hoge lob. Plotár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo SC - Tápiószőlős KSE. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempo SC 79%, Tápiószőlős KSE. 21%.
Tempo SC - Tápiószőlős KSE. 0:2

46e minuut.
Szmateła geeft de bal voor. Daar is Brandmeier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandmeier geeft de bal voor. Malek kan de bal niet met de borst controleren. Malek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Lónyay rent richting de bal. Lónyay passt de bal met de wreef. Daar is Vas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hue is nu in balbezit. Hue haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo SC - Tápiószőlős KSE. 0:3

55e minuut.
Brandmeier is nu in balbezit. Brandmeier geeft de bal voor. Tar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Tar geeft een hoge lob. Inworp. Brandmeier met een snelle inworp. Tobescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobescu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Tar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brandmeier geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hue springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo SC - Tápiószőlős KSE. 0:4

67e minuut.
Kozma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozma geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Szmateła de bal onder controle te krijgen. Hajdu is nu in balbezit. Hajdu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Doeltrap. Bernacchi met een harde bal richting middenveld. Brandmeier is nu in balbezit. Vas verovert de bal door een tackle van achteren. Vas geeft een hoge lob. Bernacchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Tobescu controleert de bal met de borst. Kölcsényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kölcsényi passt de bal in één keer door. Hajdu is nu in balbezit. Hajdu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo SC - Tápiószőlős KSE. 1:4

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nemcsák komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Tobescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobescu passt de bal in één keer door. Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue schiet op doel. Plotár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo SC - Tápiószőlős KSE. 1:5

89e minuut.
Brandmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandmeier geeft een lange en hoge pass. Bükszegi rent richting de bal. Malek onderschept slim de pass. Malek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempo SC 62%, Tápiószőlős KSE. 38%.
Tempo SC - Tápiószőlős KSE. 1:5