Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Miskolc Taylor Sped Fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Zele probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jovánczai met de inworp. Gyulai rent richting de bal. Gyulai geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Váradi heeft problemen om de bal te vangen. Csupra bereikt de bal nog maar net als eerste. Váradi rent richting de bal. Csupra is nu in balbezit. Csupra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Mednyánszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Mednyánszky passt de bal met de wreef. Gyulai rent richting de bal. Szocska bereikt de bal nog maar net als eerste. Szocska draait met de bal, schiet en ... Oros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Beliczky kopt de bal weg. Daar is Bakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szocska is nu in balbezit. Szocska haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Jovánczai speelt de bal door. Svéda rent richting de bal. Svéda geeft een lange en hoge pass. Szocska is nu in balbezit. Szocska draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Miskolc - Taylor Sped Fc 0:1

26e minuut.
Gyulai rent richting de bal. Gyulai passt de bal in één keer door. Beliczky rent richting de bal. Szocska onderschept slim de pass. Szocska haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Miskolc - Taylor Sped Fc 0:2

27e minuut.
Csupra kopt de bal weg. Füst is nu in balbezit. Csupra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Csupra krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Miskolc 58%, Taylor Sped Fc 42%.
Fc Miskolc - Taylor Sped Fc 0:2

52e minuut.
Szalai speelt de bal door. Váradi rent richting de bal. Füst verovert de bal door een tackle van achteren. Csupra onderschept slim de pass. Csupra schiet op doel. Szögedi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Szokol probeert naar een medespeler te passen. Zele rent richting de bal. Zele passt de bal in één keer door. Váradi rent richting de bal. Váradi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Zele geeft een lange en hoge pass. Csirik bereikt de bal nog maar net als eerste. Csirik passt de bal in één keer door. Szocska is nu in balbezit. Szocska haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Béres met een snelle inworp. Csupra is nu in balbezit. Csupra draait met de bal, schiet en ... Váradi is nu in balbezit. Váradi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

70e minuut.
Svéda verovert de bal door een tackle van achteren. Svéda geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zele de bal. Zele geeft een hoge lob. Váradi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Jovánczai probeert naar een medespeler te passen. Csupra bereikt de bal nog maar net als eerste. Csupra passt de bal in één keer door. Daar is Váradi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Váradi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Miskolc 44%, Taylor Sped Fc 56%.
Fc Miskolc - Taylor Sped Fc 0:2