Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gunners on board FC Tápiószőlős KSE.
Burn Tactiek Barca
35% Balbezit 65%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.9 gemiddelde waardering 50
average Schieten solid
average Passen good
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Rajczi rent richting de bal. Rajczi passt de bal in één keer door. Jenőfi probeert naar een medespeler te passen. Domokos bereikt de bal nog maar net als eerste. Domokos haalt uit met een fantastische trap. Bernacchi bokst de bal weg.

9e minuut.
Tobescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Malek de bal. Malek geeft een hoge lob. Hue is nu in balbezit. Hue haalt uit met een fantastische trap. Tompa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners on board FC - Tápiószőlős KSE. 0:1

16e minuut.
Tobescu onderschept slim de pass. Tobescu passt de bal in één keer door. Hue probeert de bal met de borst te controleren. Hue draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners on board FC - Tápiószőlős KSE. 0:2

19e minuut.
Brandmeier is nu in balbezit. Brandmeier geeft een lange en hoge pass. Tábori heeft problemen om de bal te vangen. Hue is nu in balbezit. Hue draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Tábori geeft een lange en hoge pass. Szmateła geeft de bal voor. Brandmeier kopt de bal weg. Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue schiet op doel. Tompa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners on board FC - Tápiószőlős KSE. 0:3

24e minuut.
Inworp. Vallai met een snelle inworp. Tőzsér bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tábori bereikt de bal nog maar net als eerste. Tábori geeft de bal voor. Inworp. Brandmeier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tobescu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Malek bereikt de bal nog maar net als eerste. Malek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tobescu de bal. Tobescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners on board FC - Tápiószőlős KSE. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gunners on board FC 70%, Tápiószőlős KSE. 30%.
Gunners on board FC - Tápiószőlős KSE. 0:4

48e minuut.
Tobescu rent richting de bal. Tobescu passt de bal in één keer door. Brandmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandmeier geeft een lange en hoge pass. Hue springt en kopt de bal. Paal!

51e minuut.
Brandmeier met de inworp. Daar is Tobescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klausz is nu in balbezit. Tobescu verovert de bal door een tackle van achteren. Tobescu haalt uit met een fantastische trap. Tompa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Klausz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brandmeier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tobescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Tobescu probeert naar een medespeler te passen. Malek bereikt de bal nog maar net als eerste. Malek geeft een hoge lob. Hue rent richting de bal. Hue haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Domokos met de inworp. Tobescu met een sublieme pass. Malek rent richting de bal. Malek geeft een lange en hoge pass. Hue krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners on board FC - Tápiószőlős KSE. 0:5

71e minuut.
Ócsai is nu in balbezit. Malek onderschept slim de pass. Kenéz probeert naar een medespeler te passen. Malek geeft een lange en hoge pass. Hue rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Figurski is nu in balbezit. Hámos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Figurski raakt geblesseerd tijdens het duel. Lónyay zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hue krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Crivăţ controleert de bal met de borst. Crivăţ passt de bal in één keer door. Tőzsér bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Klausz rent richting de bal. Brandmeier verovert de bal door een tackle van achteren. Brandmeier geeft een lange en hoge pass. Malek bereikt de bal nog maar net als eerste. Malek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hue is nu in balbezit. Hue draait met de bal, schiet en ... Tompa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Jenőfi is nu in balbezit. Malek onderschept slim de pass. Malek passt de bal in één keer door. Tobescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ócsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ócsai geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malek met de inworp. Tobescu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gunners on board FC 76%, Tápiószőlős KSE. 24%.
Gunners on board FC - Tápiószőlős KSE. 0:5