Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taylor Sped Fc kutyaütők
Normal Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Mednyánszky rent richting de bal. Kalina onderschept slim de pass. Kalina passt de bal in één keer door. Anchev rent richting de bal. Anchev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Füst met een sublieme pass. Lipták rent richting de bal. Jónás rent richting de bal. Vecsernyés onderschept slim de pass. Vecsernyés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Taylor Sped Fc - kutyaütők 0:1

17e minuut.
Serdült kopt de bal weg. Ignácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignácz passt de bal in één keer door. Gyulai heeft problemen om de bal te vangen. Gyulai draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Taylor Sped Fc - kutyaütők 1:1

21e minuut.
Kalina passt de bal met de wreef. Vecsernyés rent richting de bal. Jónás rent richting de bal. Vecsernyés verovert de bal door een tackle van achteren. Vecsernyés haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Várady geeft een lange en hoge pass. Anchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mednyánszky begaat een overtreding. Anchev raakt geblesseerd tijdens het duel. Lónich zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kalina rent richting de bal. Kalina passt de bal met de wreef. Anchev is nu in balbezit. Anchev haalt uit met een fantastische trap. Füst probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taylor Sped Fc - kutyaütők 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taylor Sped Fc 56%, kutyaütők 44%.
Taylor Sped Fc - kutyaütők 1:2

46e minuut.
Mednyánszky is nu in balbezit. Mednyánszky probeert naar een medespeler te passen. Gyulai speelt de bal door. Szocska rent richting de bal. Szocska haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Koncsik onderschept slim de pass. Csirik probeert naar een medespeler te passen. Szocska is nu in balbezit. Szocska schiet op doel. Répási maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Taylor Sped Fc - kutyaütők 2:2

61e minuut.
Kalina heeft problemen om de bal te vangen. Kalina met een sublieme pass. Füst is nu in balbezit. Anchev onderschept slim de pass. Anchev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Kalina rent richting de bal. Füst verovert de bal door een tackle van achteren. Vecsernyés onderschept slim de pass. Anchev is nu in balbezit. Anchev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Posza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lipták heeft problemen om de bal te vangen. Svéda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipták onderschept slim de pass. Lipták geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taylor Sped Fc 56%, kutyaütők 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Taylor Sped Fc - kutyaütők 2:2