Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cSaLoGány Ravasz eS
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Inworp. Mogyoródi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Csúri geeft de bal voor. Cserhalmi rent richting de bal. Cserhalmi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Sági is nu in balbezit. Mogyoródi onderschept slim de pass. Mogyoródi speelt de bal door. Cserhalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserhalmi draait met de bal, schiet en ... Kunsági bokst de bal weg.

13e minuut.
Annus probeert naar een medespeler te passen. Csúri bereikt de bal nog maar net als eerste. Csúri passt de bal zonder na te denken. Cserhalmi is nu in balbezit. Cserhalmi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Csertői rent richting de bal. Csertői passt de bal met de wreef. Sponga rent richting de bal. Cserhalmi onderschept slim de pass. Cserhalmi draait met de bal, schiet en ... Paal! Kunsági kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Héjjas verovert de bal door een tackle van achteren. Héjjas speelt de bal door. Császár rent richting de bal. Császár haalt uit met een fantastische trap. Andrusch probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ágai Kis verovert de bal door een tackle van achteren. Ágai Kis passt de bal met de wreef. Torgyán rent richting de bal. Torgyán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cSaLoGány - Ravasz eS 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cSaLoGány 41%, Ravasz eS 59%.
cSaLoGány - Ravasz eS 1:0

51e minuut.
Baróti met de inworp. Császár rent richting de bal. Hadarics legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Császár is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ágai Kis neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
cSaLoGány - Ravasz eS 2:0

53e minuut.
Csokonay heeft problemen om de bal te vangen. Ferreira rent richting de bal. Met opzet legt Csertői zijn tegenspeler op de grond. Csertői krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Ferreira is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ferreira zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Császár kopt de bal weg. Torgyán rent richting de bal. Torgyán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cSaLoGány - Ravasz eS 3:0

74e minuut.
Annus is nu in balbezit. Csúri onderschept slim de pass. Csúri passt de bal in één keer door. Cserhalmi rent richting de bal. Cserhalmi schiet op doel. Paal!

88e minuut.
Kunsági probeert naar een medespeler te passen. Torgyán kopt de bal weg. Héjjas heeft problemen om de bal te vangen. Csúri bereikt de bal nog maar net als eerste. Csúri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cSaLoGány 53%, Ravasz eS 47%.
cSaLoGány - Ravasz eS 3:0