Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tápiószőlős KSE. Bajnoki Sport Akadémia
Barca Tactiek Négy33
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
22 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 20.8
very good Schieten poor
good Passen poor
solid Verdedigen weak


6e minuut.
Brandmeier rent richting de bal. Brandmeier met een sublieme pass. Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue draait met de bal, schiet en ... Altınçağ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tápiószőlős KSE. - Bajnoki Sport Akadémia 1:0

11e minuut.
Goldblum is nu in balbezit. Brandmeier onderschept slim de pass. Brandmeier geeft een lange en hoge pass. Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue draait met de bal, schiet en ... Altınçağ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tápiószőlős KSE. - Bajnoki Sport Akadémia 2:0

12e minuut.
Lónyay is nu in balbezit. Lónyay passt de bal in één keer door. Crivăţ speelt de bal door. Malek rent richting de bal. Malek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Daar is Balog, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staniak geeft een hoge lob. Brás kopt de bal weg. Kiełbowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbowicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tápiószőlős KSE. - Bajnoki Sport Akadémia 2:1

21e minuut.
Staniak is nu in balbezit. Staniak geeft de bal voor. Lőrincz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lónyay verovert de bal door een tackle van achteren. Lónyay geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hue is nu in balbezit. Hue schiet op doel. Altınçağ probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Frachia heeft problemen om de bal te vangen. Frachia onderschept slim de pass. Daar is Malek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Goldblum is nu in balbezit. Goldblum passt de bal zonder na te denken. Daar is Czetwertyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hue rent richting de bal. Hue draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Lónyay rent richting de bal. Lónyay passt de bal in één keer door. Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue schiet op doel. Tamási probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Lónyay met een sublieme pass. Brandmeier is nu in balbezit. Brandmeier met een sublieme pass. Hue heeft problemen om de bal te vangen. Hue schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tápiószőlős KSE. - Bajnoki Sport Akadémia 3:1

34e minuut.
Hue kopt de bal weg. Brandmeier is nu in balbezit. Brandmeier passt de bal in één keer door. Tobescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tápiószőlős KSE. - Bajnoki Sport Akadémia 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tápiószőlős KSE. 30%, Bajnoki Sport Akadémia 70%.
Tápiószőlős KSE. - Bajnoki Sport Akadémia 4:1

52e minuut.
Czetwertyński rent richting de bal. Hue is nu in balbezit. Hue passt de bal met de wreef. Brandmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandmeier geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Crivăţ is nu in balbezit. Crivăţ passt de bal zonder na te denken. Malek rent richting de bal. Malek draait met de bal, schiet en ... Altınçağ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tápiószőlős KSE. - Bajnoki Sport Akadémia 5:1

59e minuut.
Tobescu geeft de bal voor. Hue heeft problemen om de bal te vangen. Frachia rent richting de bal. Hue onderschept slim de pass. Hue schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Staniak geeft een hoge lob. Inworp. Malek met de inworp. Tobescu rent richting de bal. Tobescu geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Daar is Hue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hue draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Goldblum kopt de bal weg. Tobescu rent richting de bal. Tobescu passt de bal met de wreef. Hue rent richting de bal. Hue haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Staniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Figurski verovert de bal door een tackle van achteren. Figurski geeft een lange en hoge pass. Hue rent richting de bal. Hue draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Mérei kopt de bal weg. Figurski rent richting de bal. Figurski geeft de bal voor. Hue is nu in balbezit. Hue draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tápiószőlős KSE. - Bajnoki Sport Akadémia 6:1

78e minuut.
Figurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figurski passt de bal in één keer door. Daar is Czetwertyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tobescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Szmateła is nu in balbezit. Szmateła passt de bal met de wreef. Brandmeier rent richting de bal. Brandmeier geeft de bal voor. Frachia heeft problemen om de bal te vangen. Altınçağ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Brandmeier geeft een hoge lob. Klungelig pakt Frachia de bal. Hue rent richting de bal. Hue draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tápiószőlős KSE. - Bajnoki Sport Akadémia 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tápiószőlős KSE. 21%, Bajnoki Sport Akadémia 79%.
Tápiószőlős KSE. - Bajnoki Sport Akadémia 7:1