Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kutyaütők Tápiószőlős KSE.
Attack Tactiek Barca
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 46.5
weak Schieten very good
weak Passen good
poor Verdedigen good


4e minuut.
Malek heeft problemen om de bal te vangen. Malek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lónich de bal. Tobescu rent richting de bal. Tobescu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Hue passt de bal zonder na te denken. Tobescu is nu in balbezit. Lónich verovert de bal door een tackle van achteren. Hue verovert de bal door een tackle van achteren. Hue schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kutyaütők - Tápiószőlős KSE. 0:1

10e minuut.
Malek rent richting de bal. Malek probeert naar een medespeler te passen. Kalina rent richting de bal. Figurski verovert de bal door een tackle van achteren. Figurski geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Répási probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hue bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
kutyaütők - Tápiószőlős KSE. 0:2

11e minuut.
Vadócz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malek met een snelle inworp. Tobescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobescu geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Várady bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandmeier verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Brandmeier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandmeier geeft een hoge lob. Hue maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kutyaütők - Tápiószőlős KSE. 0:3

19e minuut.
Tobescu speelt de bal door. Hue is nu in balbezit. Lónich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue rent richting de bal. Hue draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Tobescu met een sublieme pass. Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Lónich rent richting de bal. Tobescu rent richting de bal. Tobescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kutyaütők - Tápiószőlős KSE. 0:4

22e minuut.
Kalina is nu in balbezit. Kalina passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Posza de bal. Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Posza rent richting de bal. Hue onderschept slim de pass. Tobescu is nu in balbezit. Hue rent richting de bal. Hue haalt uit met een fantastische trap. Répási probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Vadócz met een sublieme pass. Brandmeier is nu in balbezit. Brandmeier geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Klungelig pakt Lónich de bal. Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadócz speelt de bal door. Hue is nu in balbezit. Hue draait met de bal, schiet en ... Répási verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Lónyay passt de bal in één keer door. Brandmeier is nu in balbezit. Brandmeier met een sublieme pass. Tobescu is nu in balbezit. Tobescu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hue bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
kutyaütők - Tápiószőlős KSE. 0:5

38e minuut.
Malek passt de bal met de wreef. Tobescu is nu in balbezit. Tobescu haalt uit met een fantastische trap. Várady kopt de bal weg. Szita probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Lónich probeert de bal met de borst te controleren. Tobescu met een sublieme pass. Malek rent richting de bal. Malek passt de bal met de wreef. Hue is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brandmeier zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hue krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Szmateła passt de bal zonder na te denken. Tobescu is nu in balbezit. Hue rent richting de bal. Hue schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kutyaütők - Tápiószőlős KSE. 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kutyaütők 81%, Tápiószőlős KSE. 19%.
kutyaütők - Tápiószőlős KSE. 0:6

47e minuut.
Répási trapt de bal weg. Figurski kopt de bal weg. Hue rent richting de bal. Hue draait met de bal, schiet en ... Répási werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kutyaütők - Tápiószőlős KSE. 0:7

52e minuut.
Liber bereikt de bal nog maar net als eerste. Četnik verovert de bal door een tackle van achteren. Četnik passt de bal zonder na te denken. Hue is nu in balbezit. Hue haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Szmateła geeft de bal voor. Malek is nu in balbezit. Klungelig pakt Malek de bal. Malek schiet op doel. Vadócz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Répási probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kutyaütők - Tápiószőlős KSE. 0:8

75e minuut.
Četnik geeft de bal voor. Hue kopt de bal weg. Tobescu rent richting de bal. Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Figurski kopt de bal weg. Klungelig pakt Hue de bal. Tobescu is nu in balbezit. Hue is nu in balbezit. Hue haalt uit met een fantastische trap. Répási bokst de bal weg.

82e minuut.
Hue heeft problemen om de bal te vangen. Várady is nu in balbezit. Hue onderschept slim de pass. Hue haalt uit met een fantastische trap. Répási werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Malek passt de bal in één keer door. Tobescu rent richting de bal. Hue rent richting de bal. Hue draait met de bal, schiet en ... Répási werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Brandmeier met een sublieme pass. Posza heeft problemen om de bal te vangen. Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kutyaütők - Tápiószőlős KSE. 0:9

89e minuut.
Tobescu rent richting de bal. Tobescu passt de bal met de wreef. Malek is nu in balbezit. Malek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kutyaütők - Tápiószőlős KSE. 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kutyaütők 85%, Tápiószőlős KSE. 15%.
kutyaütők - Tápiószőlős KSE. 0:10