Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gunners on board FC Ravasz eS
Burn Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29 gemiddelde waardering 16.2
adequate Schieten hopeless
average Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Vallai probeert naar een medespeler te passen. Hámos bereikt de bal nog maar net als eerste. Domokos bereikt de bal nog maar net als eerste. Domokos draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hadarics de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Domokos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Csertői, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajczi speelt de bal door. Daar is Hámos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hámos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners on board FC - Ravasz eS 1:0

19e minuut.
Vallai verovert de bal door een tackle van achteren. Vallai probeert naar een medespeler te passen. Hámos bereikt de bal nog maar net als eerste. Domokos bereikt de bal nog maar net als eerste. Domokos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tompa trapt de bal weg van het doel. Csertői kopt de bal weg. Csokonay is nu in balbezit. Csokonay geeft een hoge lob. Tompa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Domokos onderschept slim de pass. Domokos passt de bal met de wreef. Hámos rent richting de bal. Hámos draait met de bal, schiet en ... Andrusch werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Pálinkó probeert naar een medespeler te passen. Csokonay geeft een hoge lob. Nemecsek rent richting de bal. Csúri onderschept slim de pass. Csúri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pálinkó kan de bal niet met de borst controleren. Hámos is nu in balbezit. Hámos met een sublieme pass. Domokos rent richting de bal. Domokos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gunners on board FC 51%, Ravasz eS 49%.
Gunners on board FC - Ravasz eS 1:0

59e minuut.
Daar is Domokos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarr bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarr speelt de bal door. Cserhalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserhalmi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Nemecsek met een sublieme pass. Domokos rent richting de bal. Domokos passt de bal zonder na te denken. Hámos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hámos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Pálinkó onderschept slim de pass. Csertői rent richting de bal. Csertői probeert naar een medespeler te passen. Domokos rent richting de bal. Domokos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Andrusch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners on board FC - Ravasz eS 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gunners on board FC 41%, Ravasz eS 59%.
Gunners on board FC - Ravasz eS 2:0