Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:28
  • Competitiewedstrijd: Megye I.17
  • Stadion: Alibi FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3092
Alibi FC SárgaLap
Normal Tactiek Jedi2_v2
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 43.1
weak Schieten very good
poor Passen good
weak Verdedigen good


3e minuut.
Szlezák rent richting de bal. Füle is nu in balbezit. Met opzet legt Szlezák zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Szlezák naar de kleedkamers voor een vroege douche.

4e minuut.
Voczelka verovert de bal door een tackle van achteren. Voczelka passt de bal zonder na te denken. Baranyai rent richting de bal. Baranyai schiet op doel. Baranyai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alibi FC - SárgaLap 0:1

7e minuut.
Füle heeft problemen om de bal te vangen. Baranyai met een sublieme pass. Gyurkovits rent richting de bal. Füle is nu in balbezit. Füle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alibi FC - SárgaLap 0:2

9e minuut.
Gyánó geeft een lange en hoge pass. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero passt de bal met de wreef. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Füle rent richting de bal. Baranyai is nu in balbezit. Baranyai probeert naar een medespeler te passen. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Romero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Füle rent richting de bal. Füle geeft een hoge lob. Baranyai is nu in balbezit. Baranyai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alibi FC - SárgaLap 0:3

19e minuut.
Inworp. Voczelka met een snelle inworp. Romero speelt de bal door. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits schiet op doel. Baranyai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Golubics met een sublieme pass. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero passt de bal zonder na te denken. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fődi heeft problemen om de bal te vangen. Romero is nu in balbezit. Romero schiet op doel. Baranyai probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Alibi FC - SárgaLap 0:4

28e minuut.
Olmos onderschept slim de pass. Voczelka rent richting de bal. Voczelka probeert naar een medespeler te passen. Baranyai is nu in balbezit. Baranyai schiet op doel. Baranyai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Alibi FC - SárgaLap 0:5

42e minuut.
Terjéki bereikt de bal nog maar net als eerste. Voczelka onderschept slim de pass. Voczelka passt de bal zonder na te denken. Baranyai is nu in balbezit. Baranyai draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Fődi rent richting de bal. Cremonini onderschept slim de pass. Füle is nu in balbezit. Füle haalt uit met een fantastische trap. Baranyai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alibi FC - SárgaLap 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alibi FC 82%, SárgaLap 18%.
Alibi FC - SárgaLap 0:6

52e minuut.
Romero kopt de bal weg. Baranyai bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai met een sublieme pass. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits draait met de bal, schiet en ... Baranyai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ecsegi is nu in balbezit. Füle verovert de bal door een tackle van achteren. Füle draait met de bal, schiet en ... Baranyai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Klungelig pakt Romero de bal. Gyurkovits is nu in balbezit. Fődi is nu in balbezit. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Fődi is nu in balbezit. Fődi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Füle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Golubics is nu in balbezit. Cremonini verovert de bal door een tackle van achteren. Cremonini speelt de bal door. Baranyai is nu in balbezit. Baranyai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Dalangavičius verovert de bal door een tackle van achteren. Romero rent richting de bal. Romero passt de bal met de wreef. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Golubics bereikt de bal nog maar net als eerste. Cremonini onderschept slim de pass. Cremonini speelt de bal door. Füle rent richting de bal. Füle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Füle rent richting de bal. Baranyai bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle is nu in balbezit. Baranyai bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Golubics is nu in balbezit. Dalangavičius onderschept slim de pass. Dalangavičius speelt de bal door. Baranyai bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Voczelka is nu in balbezit. Voczelka schiet op doel. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Klungelig pakt Romero de bal. Ecsegi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Romero. Romero krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Romero probeert naar een medespeler te passen. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alibi FC 79%, SárgaLap 21%.
Alibi FC - SárgaLap 0:6