Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
firefree1992@gmail.com FC Sasok
Normal Tactiek 433
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 27.2
matig Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen matig


9e minuut.
Demjén passt de bal met de wreef. Dugalits bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziegl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sziegl krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Sziegl verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zalavári. Sziegl is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Demjén zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Duró springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
firefree1992@gmail.com - FC Sasok 1:0

37e minuut.
Fenyvesi rent richting de bal. Fenyvesi speelt de bal door. Reszeli Soós bereikt de bal nog maar net als eerste. Reszeli Soós draait met de bal, schiet en ... Regedei maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
firefree1992@gmail.com - FC Sasok 1:1

41e minuut.
Demjén onderschept slim de pass. Demjén geeft de bal voor. Zalavári bereikt de bal nog maar net als eerste. Duró onderschept slim de pass. Duró haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: firefree1992@gmail.com 52%, FC Sasok 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
firefree1992@gmail.com - FC Sasok 1:1

52e minuut.
Őry speelt de bal door. Reszeli Soós rent richting de bal. Gonda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gonda krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Tőkei is nu in balbezit. Gonda rent richting de bal. Tőkei schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tőkei krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Gyurta geeft de bal voor. Révész controleert de bal met de borst. Szita probeert naar een medespeler te passen. Révész bereikt de bal nog maar net als eerste. Révész haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Őry kopt de bal weg. Klungelig pakt Deli de bal. Deli probeert naar een medespeler te passen. Reszeli Soós bereikt de bal nog maar net als eerste. Reszeli Soós schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Hudák geeft de bal voor. Deli is nu in balbezit. Deli speelt de bal door. Reszeli Soós is nu in balbezit. Reszeli Soós draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Fenyvesi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bojtor komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Daar is Dubecz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubecz geeft de bal voor. Klungelig pakt Duró de bal. Duró schiet op doel. Havrán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
firefree1992@gmail.com - FC Sasok 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: firefree1992@gmail.com 58%, FC Sasok 42%.
firefree1992@gmail.com - FC Sasok 2:1