Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:27
  • Competitiewedstrijd: Megye I.17
  • Stadion: Tökyfc Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 2972
Tökyfc SárgaLap
442 Tactiek Jedi2_v2
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 41.5
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Kalmár geeft een hoge lob. Füle rent richting de bal. Füle met een sublieme pass. Baranyai bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai draait met de bal, schiet en ... Harsányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Gárdonyi rent richting de bal. Cremonini verovert de bal door een tackle van achteren. Cremonini geeft een lange en hoge pass. Kalmár is nu in balbezit. Kalmár haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai rent richting de bal. Baranyai haalt uit met een fantastische trap. Mercz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Harsányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tökyfc - SárgaLap 0:1

33e minuut.
Szanyó bereikt de bal nog maar net als eerste. Cremonini onderschept slim de pass. Cremonini met een sublieme pass. Füle heeft problemen om de bal te vangen. Füle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tökyfc - SárgaLap 0:2

43e minuut.
Déri bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits verovert de bal door een tackle van achteren. Gyurkovits probeert naar een medespeler te passen. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle draait met de bal, schiet en ... Harsányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baranyai heeft problemen om de bal te vangen. Baranyai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tökyfc - SárgaLap 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tökyfc 77%, SárgaLap 23%.
Tökyfc - SárgaLap 0:3

47e minuut.
Báder probeert naar een medespeler te passen. Szanyó is nu in balbezit. Met opzet legt Voczelka zijn tegenspeler op de grond. Voczelka krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Inworp. Voczelka met een snelle inworp. Turján rent richting de bal. Füle onderschept slim de pass. Füle geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Cremonini verovert de bal door een tackle van achteren. Cremonini passt de bal met de wreef. Kalmár rent richting de bal. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Nemoda rent richting de bal. Voczelka is nu in balbezit. Nemoda rent richting de bal. Baranyai bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doeltrap. Harsányi trapt de bal weg van het doel. Cremonini kopt de bal weg. Baranyai is nu in balbezit. Baranyai schiet op doel. Harsányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Voczelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Voczelka geeft een hoge lob. Füle rent richting de bal. Baranyai is nu in balbezit. Baranyai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Voczelka neemt de hoekschop. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits is nu in balbezit. Baranyai is nu in balbezit. Baranyai draait met de bal, schiet en ... Harsányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gyurkovits krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Déri rent richting de bal. Kalmár onderschept slim de pass. Kalmár geeft een hoge lob. Baranyai is nu in balbezit. Baranyai schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Cremonini verovert de bal door een tackle van achteren. Cremonini passt de bal met de wreef. Mercz geeft de bal voor. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baranyai rent richting de bal. Baranyai draait met de bal, schiet en ... Harsányi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Doeltrap. Harsányi trapt de bal weg. Cremonini kopt de bal weg. Baranyai rent richting de bal. Baranyai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Voczelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle speelt de bal door. Baranyai bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai draait met de bal, schiet en ... Harsányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tökyfc - SárgaLap 0:4

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Voczelka met een snelle inworp. Kalmár met een sublieme pass. Füle rent richting de bal. Füle schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tökyfc - SárgaLap 0:5

87e minuut.
Nemoda geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Voczelka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Füle is nu in balbezit. Füle geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Harsányi trapt de bal weg. Kalmár kopt de bal weg. Baranyai rent richting de bal. Baranyai draait met de bal, schiet en ... Harsányi bokst de bal weg.

89e minuut.
Mercz probeert de bal aan de voet te houden. Kalmár is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abaházi. Abaházi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tökyfc 87%, SárgaLap 13%.
Tökyfc - SárgaLap 0:5