Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:29
  • Competitiewedstrijd: Megye I.17
  • Stadion: SárgaLap Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 8129
SárgaLap Inárcs FC
Jedi2_v2 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 20.4
zeer goed Schieten slecht
goed Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


3e minuut.
Baranyai bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai speelt de bal door. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Inárcs FC 1:0

12e minuut.
Kotul is nu in balbezit. Kalmár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalmár geeft een hoge lob. Daar is Füle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Füle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kalmár is nu in balbezit. Kalmár met een sublieme pass. Klungelig pakt Jáksó de bal. Baranyai bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Kalmár rent richting de bal. Kalmár met een sublieme pass. Baranyai bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai draait met de bal, schiet en ... Serdült probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Inárcs FC 2:0

17e minuut.
Klungelig pakt Mezei de bal. Gyurkovits rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laskai. Gyurkovits raakt geblesseerd tijdens het duel. Kalmár komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Romero passt de bal met de wreef. Baranyai is nu in balbezit. Jáksó rent richting de bal. Baranyai onderschept slim de pass. Baranyai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Inárcs FC 3:0

22e minuut.
Krisztin rent richting de bal. Füle verovert de bal door een tackle van achteren. Milinte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milinte krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Romero is nu in balbezit. Romero met een sublieme pass. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle schiet op doel. Serdült maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Inárcs FC 4:0

26e minuut.
Gyurkovits verovert de bal door een tackle van achteren. Gyurkovits passt de bal in één keer door. Füle rent richting de bal. Gyurkovits rent richting de bal. Gyurkovits schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Inárcs FC 5:0

31e minuut.
Mezei probeert de bal aan de voet te houden. Baranyai bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai probeert naar een medespeler te passen. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits draait met de bal, schiet en ... Serdült kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Inárcs FC 6:0

35e minuut.
Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits passt de bal met de wreef. Baranyai rent richting de bal. Baranyai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Inárcs FC 7:0

38e minuut.
Füge bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalangavičius onderschept slim de pass. Dalangavičius passt de bal in één keer door. Baranyai bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai draait met de bal, schiet en ... Paal!

42e minuut.
Daar is Füge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Füge tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Füge krijgt een gele kaart. Füle raakt geblesseerd tijdens het duel. Romero zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Baranyai springt en kopt de bal. Serdült probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SárgaLap 22%, Inárcs FC 78%.
SárgaLap - Inárcs FC 7:0

46e minuut.
Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai is nu in balbezit. Baranyai passt de bal met de wreef. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Dalangavičius rent richting de bal. Dalangavičius geeft een lange en hoge pass. Kalmár kopt de bal weg. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits draait met de bal, schiet en ... Serdült probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Milinte rent richting de bal. Kalmár verovert de bal door een tackle van achteren. Kalmár geeft een hoge lob. Paal!

54e minuut.
Baranyai is nu in balbezit. Baranyai geeft de bal voor. Klungelig pakt Gyurkovits de bal. Gyurkovits haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Inárcs FC 8:0

55e minuut.
Laskai heeft problemen om de bal te vangen. Baranyai onderschept slim de pass. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kotul de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Romero neemt de hoekschop. Füle springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
van der Laan geeft een lange en hoge pass. Baranyai kopt de bal weg. Daar is Kotul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Romero rent richting de bal. Romero geeft een hoge lob. Daar is Jáksó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Romero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Füle rent richting de bal. Mezei legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Füle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baranyai neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Inárcs FC 9:0

72e minuut.
Kalmár met een sublieme pass. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Laskai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Füle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Romero neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Inárcs FC 10:0

73e minuut.
Mezei geeft de bal voor. Inworp. Romero met de inworp. Füle rent richting de bal. Füle geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Laskai heeft problemen om de bal te vangen. Füle is nu in balbezit. Füle met een sublieme pass. Baranyai rent richting de bal. Baranyai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Romero rent richting de bal. Romero geeft een lange en hoge pass. Gyurkovits kopt de bal weg. Füle is nu in balbezit. Füle draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Baranyai de bal onder controle te krijgen. Serdült probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Báder bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalmár onderschept slim de pass. Kalmár speelt de bal door. Gyurkovits rent richting de bal. Gyurkovits schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Cremonini kopt de bal weg. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinte bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits verovert de bal door een tackle van achteren. Gyurkovits draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Trussmann onderschept slim de pass. Trussmann passt de bal met de wreef. Romero speelt de bal door. Baranyai bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai geeft een lange en hoge pass. Serdült kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SárgaLap 25%, Inárcs FC 75%.
SárgaLap - Inárcs FC 10:0