Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:29
  • Competitiewedstrijd: Megye I.17
  • Stadion: FC Sasok Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2976
FC Sasok Córdoba CF
433 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 16.9
matig Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Hudák verovert de bal door een tackle van achteren. Deli is nu in balbezit. Deli probeert naar een medespeler te passen. Reszeli Soós bereikt de bal nog maar net als eerste. Reszeli Soós draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Hudák geeft de bal voor. Inworp. Szanyó met de inworp. Balányi rent richting de bal. Balányi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Reszeli Soós passt de bal met de wreef. Deli is nu in balbezit. Deli speelt de bal door. Tőkei is nu in balbezit. Tőkei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Révész passt de bal zonder na te denken. Deli rent richting de bal. Deli passt de bal zonder na te denken. Reszeli Soós bereikt de bal nog maar net als eerste. Reszeli Soós draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Paál geeft de bal voor. Klungelig pakt Őry de bal. Őry passt de bal met de wreef. Révész heeft problemen om de bal te vangen. Révész haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Őry passt de bal met de wreef. Kotász bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugalits tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dugalits krijgt een gele kaart. Kotász raakt geblesseerd tijdens het duel. Balányi met een snel genomen vrije trap. Angyal is nu in balbezit. Angyal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sasok - Córdoba CF 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sasok 47%, Córdoba CF 53%.
FC Sasok - Córdoba CF 0:1

52e minuut.
Kávai geeft een hoge lob. Bojtor heeft problemen om de bal te vangen. Bojtor met een sublieme pass. Tőkei is nu in balbezit. Tőkei geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Klungelig pakt Révész de bal. Révész passt de bal in één keer door. Deli met een sublieme pass. Reszeli Soós rent richting de bal. Reszeli Soós schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Zalavári rent richting de bal. Kotász onderschept slim de pass. Kotász speelt de bal door. Angyal rent richting de bal. Angyal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Hudák onderschept slim de pass. Hudák geeft de bal voor. Paál kan de bal niet met de borst controleren. Reszeli Soós bereikt de bal nog maar net als eerste. Reszeli Soós schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Dugalits geeft een hoge lob. Vida kopt de bal weg. Révész bereikt de bal nog maar net als eerste. Reszeli Soós rent richting de bal. Reszeli Soós haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sasok 48%, Córdoba CF 52%.
FC Sasok - Córdoba CF 0:1