Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:27
  • Competitiewedstrijd: Megye I.17
  • Stadion: FC Sasok Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3050
FC Sasok SárgaLap
433 Tactiek Jedi2_v2
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 48
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.1 gemiddelde waardering 42.9
weak Schieten excellent
weak Passen solid
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Romero heeft problemen om de bal te vangen. Romero passt de bal zonder na te denken. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Havrán trapt de bal weg van het doel. Romero probeert naar een medespeler te passen. Baranyai rent richting de bal. Baranyai draait met de bal, schiet en ... Havrán bokst de bal weg.

12e minuut.
Cremonini passt de bal in één keer door. Baranyai bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai met een sublieme pass. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Gyurta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Romero speelt de bal door. Füle is nu in balbezit. Füle passt de bal in één keer door. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Baranyai rent richting de bal. Baranyai met een sublieme pass. Gyurkovits rent richting de bal. Gyurkovits haalt uit met een fantastische trap. Havrán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sasok - SárgaLap 0:1

17e minuut.
Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle speelt de bal door. Kalmár rent richting de bal. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits haalt uit met een fantastische trap. Havrán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Baranyai met een sublieme pass. Klungelig pakt Füle de bal. Romero met een sublieme pass. Klungelig pakt Gyurkovits de bal. Gyurkovits schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Havrán met een harde bal richting middenveld. Romero is nu in balbezit. Romero passt de bal met de wreef. Baranyai rent richting de bal. Baranyai haalt uit met een fantastische trap. Havrán bokst de bal weg.

31e minuut.
Füle onderschept slim de pass. Füle probeert naar een medespeler te passen. Baranyai rent richting de bal. Baranyai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sasok - SárgaLap 0:2

32e minuut.
Deli passt de bal met de wreef. Hudák heeft problemen om de bal te vangen. Baranyai is nu in balbezit. Baranyai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sasok - SárgaLap 0:3

35e minuut.
Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero passt de bal in één keer door. Kalmár bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Gyurkovits, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyurkovits haalt uit met een fantastische trap. Havrán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fenyvesi heeft problemen om de bal te vangen. Baranyai rent richting de bal. Baranyai schiet op doel. Havrán bokst de bal weg. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits haalt uit met een fantastische trap. Havrán bokst de bal weg. Fenyvesi controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sasok - SárgaLap 0:4

36e minuut.
Deli rent richting de bal. Baranyai verovert de bal door een tackle van achteren. Baranyai passt de bal zonder na te denken. Gyurkovits rent richting de bal. Gyurkovits draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gyurta trapt de bal weg. Cremonini kopt de bal weg. Baranyai rent richting de bal. Baranyai haalt uit met een fantastische trap. Havrán bokst de bal weg.

40e minuut.
Baranyai passt de bal zonder na te denken. Kalmár rent richting de bal. Kalmár geeft de bal voor. Füle rent richting de bal. Füle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sasok - SárgaLap 0:5

43e minuut.
Romero is nu in balbezit. Romero passt de bal zonder na te denken. Gyurkovits rent richting de bal. Baranyai bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai haalt uit met een fantastische trap. Havrán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sasok - SárgaLap 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sasok 82%, SárgaLap 18%.
FC Sasok - SárgaLap 0:6

47e minuut.
Gyurkovits rent richting de bal. Baranyai is nu in balbezit. Baranyai probeert naar een medespeler te passen. Daar is Füle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Füle schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Dugalits bereikt de bal nog maar net als eerste. Trussmann verovert de bal door een tackle van achteren. Trussmann met een sublieme pass. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Havrán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Őry raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Csákányi komt het veld opgelopen. Romero legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Fenyvesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai verovert de bal door een tackle van achteren. Baranyai probeert naar een medespeler te passen. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Füle rent richting de bal. Füle passt de bal zonder na te denken. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits haalt uit met een fantastische trap. Havrán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sasok - SárgaLap 0:7

62e minuut.
Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai rent richting de bal. Füle rent richting de bal. Baranyai bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Fenyvesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romero is nu in balbezit. Romero passt de bal met de wreef. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sasok - SárgaLap 0:8

63e minuut.
Kalmár met de inworp. Csákányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero onderschept slim de pass. Romero geeft een lange en hoge pass. Baranyai springt en kopt de bal. Havrán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Romero onderschept slim de pass. Romero speelt de bal door. Klungelig pakt Baranyai de bal. Baranyai draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fenyvesi de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Romero met een sublieme pass. Baranyai rent richting de bal. Füle rent richting de bal. Füle haalt uit met een fantastische trap. Havrán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sasok - SárgaLap 0:9

68e minuut.
Kalmár rent richting de bal. Kalmár geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gyurta de bal. Baranyai bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai schiet op doel. Havrán bokst de bal weg.

69e minuut.
Baranyai passt de bal met de wreef. Kalmár rent richting de bal. Kalmár passt de bal zonder na te denken. Gyurkovits rent richting de bal. Gyurkovits schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Cremonini is nu in balbezit. Révész begaat een overtreding. Cremonini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trussmann zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Baranyai heeft problemen om de bal te vangen. Füle rent richting de bal. Füle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Dugalits bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalmár onderschept slim de pass. Csákányi begaat een overtreding. Csákányi krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Kalmár met een sublieme pass. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Gyurta ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gyurta naar de kleedkamers voor een vroege douche. Gyurkovits raakt geblesseerd tijdens het duel. Baranyai zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Havrán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sasok - SárgaLap 0:10

78e minuut.
Daar is Romero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romero probeert naar een medespeler te passen. Daar is Füle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Füle passt de bal zonder na te denken. Romero geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Doeltrap. Havrán trapt de bal weg van het doel. Romero kopt de bal weg. Baranyai bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Cremonini geeft een hoge lob. Baranyai is nu in balbezit. Baranyai passt de bal met de wreef. Daar is Gyurkovits, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyurkovits haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kalmár met een sublieme pass. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sasok - SárgaLap 0:11

85e minuut.
Kalmár is nu in balbezit. Kalmár passt de bal met de wreef. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sasok - SárgaLap 0:12

86e minuut.
Reszeli Soós probeert naar een medespeler te passen. Gyurkovits heeft problemen om de bal te vangen. Gyurkovits probeert naar een medespeler te passen. Baranyai bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Romero onderschept slim de pass. Romero passt de bal zonder na te denken. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits haalt uit met een fantastische trap. Havrán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sasok - SárgaLap 0:13

90e minuut.
Kalmár geeft een lange en hoge pass. Füle is nu in balbezit. Füle passt de bal in één keer door. Gyurkovits heeft problemen om de bal te vangen. Gyurkovits schiet op doel. Havrán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Romero heeft problemen om de bal te vangen. Romero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sasok 79%, SárgaLap 21%.
FC Sasok - SárgaLap 0:13