Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inárcs FC GeZsó
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Kádár speelt de bal door. Hanacsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanacsek met een sublieme pass. Vékey bereikt de bal nog maar net als eerste. Vékey schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Kotul geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kádár met de inworp. Huszár rent richting de bal. Huszár draait met de bal, schiet en ... Serdült bokst de bal weg.

12e minuut.
Gorbói onderschept slim de pass. Inworp. Füge zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krisztin is nu in balbezit. Krisztin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Milinte geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burzi met een snelle inworp. Huszár heeft problemen om de bal te vangen. Huszár haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Dárdai met een sublieme pass. Tompos rent richting de bal. Krisztin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tompos is nu in balbezit. Tompos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Babits onderschept slim de pass. Krisztin onderschept slim de pass. Tompos is nu in balbezit. Tompos draait met de bal, schiet en ... Hofbauer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inárcs FC - GeZsó 1:0

36e minuut.
Gorbói kopt de bal weg. Mezei rent richting de bal. Mezei geeft een hoge lob. Dárdai bereikt de bal nog maar net als eerste. Dárdai schiet op doel. Hofbauer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Kádár heeft problemen om de bal te vangen. Dárdai bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kádár. Kádár krijgt een gele kaart. Dárdai is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dárdai zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hofbauer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Vékey bereikt de bal nog maar net als eerste. Laskai verovert de bal door een tackle van achteren. Laskai passt de bal met de wreef. Tompos is nu in balbezit. Tompos haalt uit met een fantastische trap. Hofbauer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inárcs FC 46%, GeZsó 54%.
Inárcs FC - GeZsó 1:0

56e minuut.
Kőrösi geeft de bal voor. Burzi rent richting de bal. Burzi speelt de bal door. Vékey rent richting de bal. Vékey draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Gorbói is nu in balbezit. Gorbói geeft de bal voor. Jáksó heeft problemen om de bal te vangen. Vékey is nu in balbezit. Vékey schiet op doel. Serdült probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Füge geeft een hoge lob. Kádár kopt de bal weg. Kotul kan de bal niet met de borst controleren. Vékey rent richting de bal. Vékey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inárcs FC - GeZsó 1:1

72e minuut.
Krisztin rent richting de bal. Tompos rent richting de bal. Krisztin is nu in balbezit. Tompos is nu in balbezit. Tompos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Milinte bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinte passt de bal met de wreef. Tompos is nu in balbezit. Tompos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inárcs FC - GeZsó 2:1

82e minuut.
Daar is Laskai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halmai rent richting de bal. Halmai passt de bal zonder na te denken. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inárcs FC 47%, GeZsó 53%.
Inárcs FC - GeZsó 2:1