Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rajkó Zenekar Zöldsasok Fc.
Normal Tactiek nb3
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.7 gemiddelde waardering 29.3
adequate Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen average


4e minuut.
Zavadski rent richting de bal. Zavadski probeert naar een medespeler te passen. Naranovich rent richting de bal. Domján onderschept slim de pass. Domján schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Khadatovich rent richting de bal. Bita verovert de bal door een tackle van achteren. Bita probeert naar een medespeler te passen. Gallegos is nu in balbezit. Gallegos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Sidarovich passt de bal met de wreef. Khadatovich is nu in balbezit. Khadatovich probeert naar een medespeler te passen. Gallegos is nu in balbezit. Gallegos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bita probeert naar een medespeler te passen. Váraljai is nu in balbezit. Váraljai met een sublieme pass. Domján rent richting de bal. Domján schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Zavadski kopt de bal weg. Daar is Shydlouski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Homonyik is nu in balbezit. Homonyik schiet op doel. Na een snelle pass probeert Norkett de bal onder controle te krijgen. Bloh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rajkó Zenekar 38%, Zöldsasok Fc. 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rajkó Zenekar - Zöldsasok Fc. 0:0

46e minuut.
Zoryn komt het veld opgelopen. Dudka komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Dudka is nu in balbezit. Dudka passt de bal met de wreef. Gallegos rent richting de bal. Gallegos schiet op doel. Borbély probeert de bal aan de voet te houden. Kuszende kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajkó Zenekar - Zöldsasok Fc. 0:1

80e minuut.
Dudka bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Gallegos de bal. Dudka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallegos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajkó Zenekar - Zöldsasok Fc. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rajkó Zenekar 54%, Zöldsasok Fc. 46%.
Rajkó Zenekar - Zöldsasok Fc. 0:2